annonse

annonse

Stavangerregionen stenger treningssentrene

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kommunene Stavanger, Randaberg, Sandnes og Sola stenger ned svømmehallene, idrettshallene og treningssentrene.  – Smittesituasjonen i kommunene tilsier ikke at det er grunn til å lempe på noen av reglene. Tvert imot, er budskapet fra de fire ordførerne.

– Nå må vi sette på det vi kan av bremser for å stanse den negative utviklingen, sier stavangerordfører Kari Nessa Nordtun i en pressemelding.

Stavanger og de andre kommunene på Nord-Jæren innførte lokale tiltak fra 31. desember 2020. Regjeringen innførte søndag nye nasjonale smitteverntiltak, og mandag kveld ble Randaberg, Sandnes, Sola og Stavanger enige om en revidert forskrift som gjelder til 18. januar.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Flere virksomheter må stenge

Alle innendørs fritids- og idrettsaktiviteter settes på pause. Forbudet mot kamper, stevner, idrettsarrangementer og lignende for alle aldersgrupper blir videreført.

– Nå gjelder det å bryte smittebølgen. Da må vi alle slutte opp om tiltakene og sette aktivitetene på vent i to uker, sier Sola-ordfører Tom Henning Slethei.

Treningssentre, bingohaller, spillehaller, bowlinghaller, biljardhaller og fornøyelsesanlegg som badeland og lekeland vil nå bli stengt.

– I Rogaland har 12 av 23 kommuner nå mer enn 20 smittetilfeller per 100 000 innbyggere. Da er det all mulig grunn til å bruke sterke virkemidler, sier Randaberg-ordfører Jarle Bø.

Vedtatte råd og regler for Nord-Jæren gjelder til og med 18. januar 2021.

LES OGSÅ: Porsgrunn og Skien stenger ned treningssentrene

LES OGSÅ: – Uaktuelt med lettelser i Oslo

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]