annonse

annonse

Stengte Fresh-senter på dagen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

En koronasmittet person trente flere ganger på treningssenter i Trondheim. Ledelsen stengte senteret øyeblikkelig for å få vasket det ned.

Sent torsdag kveld sendte Fresh Fitness ut en e-post til alle sine medlemmer i Trondheim med informasjon om at senteret stenger midlertidig, skriver avisen Nidaros.

«Fresh Fitness Trondheim Sentrum har blitt kontaktet av smittevernteamet i Trondheim kommune etter at det har blitt påvist covid-19 hos et medlem som trente hos oss flere dager denne uken», skriver Fresh i e-posten.

– Vi har vært i tett dialog med smittevernsteamet i kommunen og etter deres anbefaling gjennomfører vi en smittevask av senteret. Dette for at vi skal få gjort dette på en trygg og god måte, sier daglig leder Lars Fredrik Strøm-Håkonsen til Nidaros.

Ifølge Strøm-Håkonsen har medlemmene på treningssentrene til Fresh blitt gradvis dårligere på å følge retningslinjene.

– Generelt har det vært bra, men vi ser at medlemmene blir mindre og mindre forsiktige. Det var tydelig den første dagen vi åpnet igjen, 15. juni. Da vasket medlemmene apparatene etter bruk, men siden da har det gått gradvis nedover, sier han til avisen.

LES OGSÅ: Kommentar: Sunn kropp og lave skuldre

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]