annonse

annonse

Foto:

Step2Fit

Step2Fit lanserer ny 3.0-versjon!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SPONSET INNHOLD

Step2Fit ønsker å være en stadig utviklende løsning på markedet, der hver brukeropplevelse gir muligheter for fremgang og gir oss daglig sjanser til å bli bedre.

Den nye 3.0-versjonen sikrer det mest effektive systemet på markedet, der hver trener programmerer og administrerer kunder på en kvalitetsmessig og rask måte. Step2Fit-systeminfrastrukturen er bygget på toppen av Amazon Cloud-basert, høytilgjengelig og skalerbar serverløs mikrotjenestearkitektur. Vi ser også mulighetene med moderne kunstig intelligens i fremtidens Step2Fit-system.

Hver trener ønsker en plattform der du kan programmere kunder på en kvalitetsmessig og personlig måte. Du kan håndtere kommunikasjonen trygt og raskt. Med den nye versjonen, lanserer vi en programkalender som tar  ukesbasert fysisk trening til et nytt nivå. Kalenderen muliggjør også CrossFit-programmering, og vi vil gi mer informasjon om dette senere på høsten.

Vi vil understreke at systemet har språkversjoner for landene der vi opererer. I tillegg tilbyr vi kundeservice på morsmålet, slik at hver kunde kan formidle viktige saker direkte til oss. Step2Fit er en pålitelig og langsiktig partner.

Plattformen vil også ha en nettbutikkfunksjon, der hver trener kan håndtere bedriftens produkter og betalinger direkte gjennom vår plattform.

Treningssentre kan gjennom plattformen engasjere medlemmer bedre og vesentlig forbedre tjenestene gjennom en kvalitetsrik app. Vår siste oppdatering gjør det også mulig å tilby skreddersydde White label-løsninger for bedrifter med eget merke, og du kan velge det alternativet som passer best for deg fra produktutvalget vårt.

Vil du lære mer om tjenestene våre og bli kjent med oss? Send gjerne en e-post eller ring, så kan vi avtale en presentasjon. Vi tilbyr gratis introduksjon til applikasjonen og opplæring til alle som er interessert.

Kontaktinformasjon:

Arttu Niskakangas

Salgsdirektør Norge 

90227649  arttu@step2.fit

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]