annonse

annonse

STERK etablerer seg på HasleLinje

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I år åpner STERK en klinikk i tillegg til treningssenteret på Løren. I 2021 åpner Kjetil Larsen & Co et nytt treningssenter på nær 2000 kvm.

HasleLinje er navnet på den 100 mål stor eiendommen som ligger mellom t- banestasjonene Hasle, Løren og Økern i Oslo.

– Å kunne tilby et godt treningstilbud på HasleLinje har vært planen fra dag én. Vi er veldig fornøyde med at vi har signert med nettopp STERK, som har et helhetlig og bredt tilbud innen både helse og trening, sier utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard i HasleLinje i en pressemelding.

Hun forteller at STERK allerede har avtale med noen av bedriftene i området og ønsker samarbeid med flere.

– Det er nok mange som vil sette pris på muligheten for en treningsøkt før jobb eller etter jobb, eller kanskje til og med i lunsjpausen, sier Landgraff Bruusgaard.

I tilknytning til Stordalen-hotell

STERK har i dag treningssenter og fysikalsk klinikk på Løren.

LES OGSÅ: Tjener på segmentert medlemskap

I 2019 åpner de en ny klinikk i Hasle Handelshus på HasleLinje, med spesialistleger, fysioterapeuter, kiropraktikere og osteopater – samt tilbud innen rehabilitering, barseltrening, og ernæringsveiledning.

I 2021 åpner det toppmoderne treningssenteret, i tilknytning til nabolagshotellet som bygges av Höegh Eiendom og AF eiendom for Petter Stordalen og Nordic Choice Hotels.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Treningssenteret som blir på nærmere 2000 kvadratmeter, vil holde åpent fra tidlig om morgenen til sent på kvelden og tilby ulike gruppetimer, i tillegg til fritrening og timer med personlig trener.

Trivsel i sentrum

Daglig leder i STERK, Kjetil Larsen, er opptatt av STERK skal være et senter for alle, enten man har helseutfordringer eller driver med idrett på et høyt nivå.

Daglig leder i STERK, Kjetil Larsen, har høye ambisjoner for det nye treningssenteret. Her med utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard. (Foto: Thomas Haugersveen)

– Vi driver et komplett helsesenter, der god helse er overordnet, og den såkalte sommerkroppen ikke vies oppmerksomhet. Alle kan komme til oss for å trene, og vi jobber aktivt for at alle skal trives, sier Larsen.

Han legger til at alle instruktører og trenere har høy utdannelse innen idrett eller helse, og at gruppetimene gjennomføres med få deltakere.

– Det sikrer riktig og trygg trening, med god personlig oppfølging, uansett fysisk form. Ikke minst bidrar dette sterkt til god progresjon for hver enkelt, sier Larsen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]