annonse

annonse

Foto:

Julie Alexandra Wahr, daglig leder i Støl

Støl.no -Online trening med live gruppetimer

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Støl.no, en norsk online treningstjeneste, rapporterer om sterk vekst og økt lojalitet blant medlemmer etter to års drift. Med live gruppetimer tilgjengelig via nett, adresserer Støl.no vanlige barrierer som reisetid og tidsklemmer, og gjør trening mer tilgjengelig for den brede befolkningen.

I en tid der folk stadig søker etter fleksible og tilgjengelige måter å holde seg aktive, har Støl.no posisjonert seg som et attraktivt alternativ til tradisjonelle treningssentre. Med et folkelig konsept som tilbyr lavterskel treningstimer, gir de et alternativ til de 80 prosent av den voksne norske befolkningen som ikke trener på treningssentre.

Daglig leder i Støl, Julie Alexandra Wahr, forteller til Treningsindustrien: “Vår visjon er å gjøre trening lett tilgjengelig for alle. Vi er begeistret over å se at våre medlemmer omfavner online formatet, og det styrker vår tro på at fleksible treningsløsninger er fremtiden. Vi er dedikerte til å fortsette å utvikle og tilby treningstimer som inspirerer og motiverer våre medlemmer til å leve sunnere liv, uansett hvor de befinner seg.”

Medlemmene av Støl.no har gitt uttrykk for at de online timene ikke bare er effektive og gode, men også at formatet er enkelt å følge hjemmefra. Dette bekrefter trenden at online trening ikke bare er en midlertidig løsning, men en varig endring i hvordan nordmenn velger å trene.

Støl.no sin suksess indikerer et skifte i treningsvaner og peker mot en fremtid hvor digital trening kan spille en viktig rolle i å forbedre folkehelsen. Satsningen viser potensial til å mobilisere flere til å “komme seg opp av sofaen” og inn i en mer aktiv livsstil.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]