annonse

annonse

STOLT trening med storsatsing på Stovner Senter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

STOLT trening har vært på Stovner i 15 år. Nå bygger de ut lokalene på Stovner Senter og blir et treningssenter på 2200 kvadratmeter over tre etasjer.

– Det er bra for senteret at vi får et topp moderne treningssenter i tillegg til den øvrige butikkmiksen, sier Irfan Akram, senterleder Stovner Senter.

STOLT trening og Citycon er enige om å bygge om, pusse opp og utvide kraftig treningssenteret på Stovner Senter

– Vi slår sammen våre to treningssentre i Groruddalen til ett stort treningssenter på Stovner Senter. Dette blir et helt topp treningssenter i tre etasjer, sier Line Norum, som er styreleder i STOLT trening.

STOLT trening i har hatt en utfordrende tid på grunn av koronasituasjonen, og har hatt stengt i perioder. De har likevel bestemt seg for å satse, slik at de er klare til å ta imot kundene når vi er tilbake til normalen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Trenger rask vekst

– Vi har kommet for å bli. Vi driver treningssenter fordi vi elsker det. STOLT trening har vært på Stovner i 15 år, og vi ser skikkelig lyst på fremtiden, sier Norum.

Til Avisa Oslo utdyper hun: – Jeg har ingen tro på å spare seg ut av en krise. Det alle treningssentre trenger etter åpning, er rask vekst. Med et helt fantastisk nytt senter legger vi forholdene til rette for det, sier Norum.

Nye STOLT trening skal stå klart til åpning innen utgangen av 2021. I mellomtiden fortsetter driften av de to sentrene som vanlig, så snart myndighetene åpner for det.

– Vi har hatt en god dialog med STOLT trening. Vi deler ambisjonene om å være hjertet i lokalsamfunnet og bidra til å gjøre folk glade. Nå satser vi lokalt sammen og starter arbeidet med å lage nytt treningssenter på Stovner Senter, sier Akram.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]