annonse

annonse

Stor dopingaksjon i Moss

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Tirsdag kveld hadde politiet i Moss en storaksjon mot flere av byens treningssentre. Fem personer ble pågrepet.

– Vi er veldig godt fornøyde med aksjonen. Politiet har fått markert seg i miljøet, og vi har hatt en fin dialog med de ansatte og lederne på de sentrene vi har vært på, sier aksjonsleder politiførstebetjent Lars-Ove Kristiansen til Moss Avis.

– Vi hadde gjort en jobb på forhånd og plukket ut noen kandidater vi håpet å treffe. Med bakgrunn i det, så valgte vi å aksjonerte mot NorgesGym, Lasses Gym og Toppform Fitness. I tillegg fikk vi tid til å gjøre et anslag mot Ditt Treningssenter. Men det er ikke dermed sagt at det er disse fire treningssentrene som er «verstingene» i Moss når det gjelder misbruk av doping,  sier han til avisen.

Fem personer ble pågrepet og tatt med inn til utvidet avhør.

Innehaver av Toppform Fitness, Kjetil Hegdalsaunet, bekrefter at politiet var hjertelig velkomne tirsdag kveld – selv om han ikke var informert om dette på forhånd.

– Det er bare fint at de aksjonerer, hos oss er det åpne dører for politiet hele tiden. Dersom noen hos oss er redde for at politiet skal komme, så har de nok ikke helt rent mel i posen. Da kan de bare slutte å trene hos oss, sier Hegdalsaunet til Moss Avis.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]