annonse

annonse

Storaksjon mot doping i Halden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Flere titalls politifolk fra hele Østfold-politiet gikk til aksjon mot alle byens treningssentre mandag, på jakt etter dopingmidler.

De som var på trening på treningssentrene i Halden mandag kveld, fikk seg en solid overraskelse da treningssentrene nærmest ble invadert av politifolk i sivil, ifølge Halden Arbeiderblad.

Politiets aksjon startet klokka 19.00 mandag kveld. Målet med aksjonen var både forebygging og å avdekke ulovligheter. Politiet slo til samtidig på flere steder, og alle treningssentrene i byen har hatt besøk, ifølge avisen.

– Ni personer er pågrepet, og vi anser oss ferdig med pågripelser når det gjelder denne aksjonen. Vi har gjort flere beslag av dopingmidler. Vi har pågrepet personer både på treningssentrene og på privatadresser, sier Per Richard Pettersen ved Halden-politiet til HA.

Alle de pågrepne er menn i 20- og 30-årene.

– Alle treningssentrene i Halden har et samarbeid med politiet når det gjelder doping, og vi er glade for at politiet nå viser at det tar dette på alvor og blir mer synlige i treningssentrene, sier Anders Viken i Spenst Halden til avisen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]