annonse

annonse

Støtt et godt formål: Spar 50 prosent på en Eleiko-vektstang

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Nå kan du skaffe deg en Eleiko Öppen Deadlift Bar-vektstang til «innbruddspris». Salgssummen går uavkortet til Treningsindustrien.no sin Spleis for å opprettholde det redaksjonelle fokuset på teningsbransjen.

– Det er tøffe tider i treningsbransjen for tiden, og vi som en toneangivende leverandør ønsker å være med på dugnaden i alle ledd, forteller country manager Daniel Eriksen i Eleiko.

Daniel Eriksen

Da han ble oppmerksom på Spleisen til Treningsindustrien.no fikk han ideen om å bidra på en måte som både kunne støtte spleisen og gjøre noen kunder glade.

– Vi donerer fire Eleiko Öppen Deadlift Bar-vekststenger til en verdi av 8 980 kroner per stang. Prisen er 4 490 kroner, og «salget» vil uavkortet gå til Treningsindustriens Spleis. På den måten kan inntil fire heldige bidragsytere der ute få seg en topp vektstang til en meget hyggelig pris, og samtidig støtte et godt og viktig formål, fastslår Eriksen.

Gjør markløft tilgjengelig for flere

Eleikos Öppen markløftstang er utviklet for enkle løft, slik at fordelene ved markløft kan bli tilgjengelig for enda flere. Det åpne designet støtter et bredt utvalg utfalls- og løfteøvelser i tillegg til markløft.

Stangen flyttes enkelt mellom den stående lagringen og den horisontale løfteposisjonen. Den hviler på gummiføtter, som beskytter plattformen og fungerer som lastejekk for å gi god klaring for enkel på- og avlasting av vekter.

Les mer om Öppen Deadlift Bar her.

– Gå inn på Spleisen til Treningsindustrien og velg belønningen Eleiko Öppen Deadlift Bar hvis vil skaffe deg en av disse stengene til «innbruddspris» og samtidig støtte Treningsindustrien.no, sier Eriksen.

Vil du ha en Eleiko Öppen Deadlift Bar til 4 490 kroner? Gå inn på spleis.no/treningsindustrien, velg belønningen Eleiko Öppen Deadlift Bar!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]