annonse

annonse

Støtter brystkreftsaken med spesialdesignet vektsett

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Eleiko gir 25 prosent av inntektene fra vektsettene til organisasjonen Barebells for Boobs.

Eleiko er beæret over nok engang å samarbeide med Barbells for Boobs til støtte for organisasjonens mål om å forbedre livskvaliteten og resultatene hos mennesker som er påvirket av brystkreft, gjennom fysisk aktivitet, heter det i en melding fra selskapet.

For å øke oppmerksomheten og å samle inn penger til Barebells for Boobs, har selskapet sluppet et spesialdesignet vektsett i begrenset opplag.

– Vi tror at forbrukere som melder seg inn på et treningssenter liker at aktøren de velger speiler deres verdier. Dette gjør forbrukeren tryggere i valget sitt, og pris blir sekundært i stedet for det primære valgkriteriet.

– Å vise nye og eksisterende medlemmer at ditt senter støtter gode formål, medfører at senteret blir mer enn bare masse kvadratmeter med utstyr og en månedspris. Du blir en aktør man liker å støtte, sier country manager Daniel Eriksen i Eleiko Norge.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Har sikret ti sett til Norge

Settene består av små og store skiver i ulike farger, låser og en Eleiko Performance stang med 25mm grep. Totalt veier settet 185 kilo. Av prisen på ca. 25 000 kroner går 25 prosent direkte til Barebells for Boobs.

– Vi får alltid mye positiv oppmerksomhet på disse produktene, men som regel er vi tomme når kundene ønsker å bestille. I år blir det produsert totalt 150 sett, og vi har i år sikret oss ti sett til norske kunder, forteller Eriksen.

Barbells for Boobs er en ideell organisasjon som gir støtte og opplæring for å innlemme fysisk aktivitet som grunnlag for risikoreduksjon, behandling og overlevelse av brystkreft.

En av åtte kvinner blir diagnostisert med brystkreft i løpet av livet.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]