annonse

annonse

Foto:

Daglig leder, Marianne Stien og bydelsdirektør Andreas Mjærum Bhering.

Stovner setter helsen i fokus med STOLT trening-avtale

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsglede i bydel Stovner: STOLT trening og bydelen samarbeider om å motivere og inspirere ansatte til å ta vare på sin fysiske og mentale helse.

På senhøsten i fjor inngikk STOLT trening en avtale med bydel Stovner. Nå er over 10% av bydelens medarbeidere tilknyttet avtalen, og trener aktivt.Den inngåtte avtalen mellom STOLT trening og bydel Stovner er enkel og smart, forteller styreleder Norum til Treningsindustrien. Hvis en medarbeider trener fire ganger eller mer i løpet av en måned, sponser bydelen en del av treningsavgiften. 

Denne tilnærmingen sikrer at pengene går direkte til medarbeidernes helsefremmende aktiviteter, samtidig som de får ekstra motivasjon til å prioritere trening.

I bydel Stovner jobber rundt 1800 mennesker, og allerede har 200 av dem meldt seg inn på STOLT trening på bare noen få måneder. Den positive responsen på initiativet er tydelig, forteller daglig leder Marianne Stien.

Medlemmene gir tilbakemeldinger om at bydelen har blitt en mer attraktiv arbeidsgiver på grunn av denne avtalen. Det er håp om at denne modellen kan inspirere flere i treningsbransjen til å implementere lignende avtaler. Jo mer vanlig slike avtaler blir, desto enklere vil det være for andre arbeidsgivere å følge etter og investere i sine ansattes helse og trivsel.

STOLT trening og bydel Stovner har et sterkt partnerskap som bidrar til en sunnere og mer aktiv arbeidsplass. Denne avtalen setter en ny standard for bedrifters engasjement i ansattes velvære og fremmer viktigheten av fysisk aktivitet. Ved å tilby en slik støtte for medarbeidernes helse, håper STOLT trening og bydel Stovner å motivere og inspirere andre arbeidsgivere til å ta lignende initiativer. Sammen kan de forme en kultur som fremmer en sunn livsstil og trivsel på arbeidsplassen, og skape en positiv endring i hele treningsbransjen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]