annonse

annonse

Straks duket for intensiv convention-måned

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det meldes om bra påmeldingstrøkk både fra Oslofjord Fitness Convention og NIH Aktiv Convention som går av stabelen henholdsvis 10. – 12. november og 18. – 19. november.

Både nykommeren Oslofjord Fitness Convention og NIH Aktive Convention er i rute med programmet for sine conventions: Begge er spikret.

Karoline Steinbekken ved NIH Fitness Convention opplyser til Treningsindustrien.no at 38 av 126 spor allerede er fullbooket.

Prosjektleder Karoline Steinbekken.

– Det nærmer seg 600 påmeldte deltagere så vi har flere deltagere enn i fjor, og det er veldig gledelig med nye flotte lokaler klare akkurat i tide til dette store arrangementet, sier Steinbekken.

Hos nykommeren Oslofjord Fitness Convention opplyser man at timer med plassreservasjoner er delvis full booket – enkelte spor har bare 2-4 plasser ledig.

– Vi trekker frem Workshop Treningspark1 lørdag og søndag hvor det er mulig og test Polar Flow-teknologi som personlig trener eller instruktør. Her er det få plasser igjen. TRX for Yoga, Escape Fitness sine spor er det få plasser igjen på, HIT the Deck, BattleFit er også delvis fullbooket, sier Ann-Kristin Sollie.

Samlet sett godt over tusen deltakere

– Hvor mange regner dere med kommer totalt sett?

– Vi ser for oss NIH fylt opp med ca. 650-700 deltakere, altså 1000 mennesker totalt på huset inkludert alle presentører, utstillere, crew og studenter, opplyser Steinbekken.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi har budsjett på 600 første året – vi har per i dag ca. 400 påmeldte totalt. I tillegg så er denne Oslofjord Fitness Convention åpen for alle. I dag kan treningssenter selge weekend pass og dagspass til sine medlemmer. Hvor stor effekt dette vil gi på deltager antallet er spennende for oss i år, sier Solli og legger til at de allerede har spikret datoene for arrangementet de fem neste årene.

– Med vår lokasjon og de muligheter som tilrettelegges de neste fem årene, er hovedfokus på en vellykket Convention og EXPO gjennomføring. I år legger vi grunnlaget, og opplevelse for deltagere er det som er sentralt. Vi har en langsiktig plan sammen med våre partnere – i år har vi mål om 600 deltagere på Convention. For EXPO området så har vi mål på 1500 besøkende. Prognoser vi har i dag er at dette vil vi kunne klare å øke, opplyser hun.

Stort aktivitetsspenn

– Deltagerne kan vente seg stort spenn i aktiviteter og et arrangement med kvalitet i alle ledd! I splitter nye omgivelser får de foredrag med tyngde, workshops ned på mer detaljert nivå, gruppetrening med inspirasjon og faglig påfyll, spennende sykkelklasser, yogatimer i flere ulike former, turnkunnskaper fra en verdensmester og nye former for vannaktiviteter, sier NIHs Steinbekken.

Initiativtaker Ann-Kristin Sollie i Oslofjord Fitness Convention (Foto: OFC)

– Vi gleder oss til å ta imot alle deltagerne og gi dem en helg fylt med faglig påfyll og inspirasjon, legger hun til.

Ann-Kristin Sollie trekker frem noe av hva senterledere og instruktører kan forvente seg:

– Senterlederne har mulighet for å samle alle i egen organisasjon under samme tak fra fredag til søndag, hvor all fokus rette mot kompetanseheving uten konkurranse fra andre attraksjoner i storbyen. De kan også etablere tett dialog med leverandører og produsenter for utvidede inntektsområder til sitt senter.

– OFC har det bredeste tilbudet til spinning, med markedsledende leverandører på utvikling av kompetanseheving direkte til instruktørene. Les Mills har sin siste Kvartalsutdanning på Oslofjord Fitness Convention2017, og internasjonale instruktører. De neste fem årene har Les Mills fokus på å etablere sin norske convention-deltagelse på Oslofjord Fitness Convention, forteller Sollie.

Hun mener at Oslofjord Fitness Convention har det bredest programmet for kompetanseheving for gruppeinstruktører, med foredrag fra de som utvikler treningskonseptene instruktørene bruker hver dag.

LES OGSÅ: NIH stoler på egen erfaring

LES OGSÅ: Vil skape noe nytt med Oslofjord Fitness Convention

Saker fra arkivet

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”120″ style=”load-more” items_per_page=”6″ element_width=”6″ orderby=”rand” item=”4566″ btn_title=”Se flere saker” btn_color=”black” btn_size=”lg” grid_id=”vc_gid:1508419444363-367e9566-5c34-7″ taxonomies=”2, 269″]

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]