annonse

annonse

Strammer grepet om Hordaland

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Nr1 Fitness åpner to sentre i og rundt Åsane. – Det er flere steder i Hordaland vi ikke er representert i dag, og det skal vi nå gjøre noe med, fastslår konsernsjef Trygve Amundsen.

Daglig leder i Nr1 Fitness Åsane, Eli Helle, og konsernsjef i Nr1 Fitness, Trygve Amundsen, forteller i en melding at de øker satsningen i og rundt Åsane med to nye sentre.

Kjeden har fra før et stort fullskalasenter i Åsane som ligger i Bergen kommune.

Nå tar Nr1 Fitness grep for å ta ytterligere markedsandeler i Åsane og starter et ekspress-senter på hele 800 kvm sentralt i Åsane. Det andre nye senteret som kjeden skal starte, har beliggenhet rett på utsiden av Åsane bydel.

– Det ene senteret med beliggenhet sentralt i Åsane har utrolig gode lokaler, sier daglig leder Eli Helle.

– Lokalene har blant annet svært høy takhøyde og en spenstig utforming. Dette skal bli et senter vi virkelig skal bli stolte over, sier Helle.

Hun legger til at kjeden foretar store investeringer for at det skal bli et attraktivt senter og skal være med på å forsterke kjedens posisjon i Åsane.

Avsløres på Facebook

Onsdag 4. april klokken 19.30 avslører Nr1 Fitness beliggenheten til sentrene.

– Da kjører vi fra vårt hovedsenter i Åsane til den ene lokasjonen under en Facebook Live sending, sier Helle.

Kjeden har en pågående konkurranse der man kan tippe hvilke bygg man skal starte opp i.

Daglig leder Eli Hegge i Nr1 Fitness Åsane. (Foto: Nr1 Fitness)

– Vi har «lekket» litt til våre kunder om at vi vil starte flere sentre i området og mottakelsen har vært veldig bra. Det blir derfor gøy å offentliggjøre sentrene på denne måten slik at det blir litt spenning, forteller Helle.

Nr1 Fitness Åsane åpnet det første senteret i Åsane høsten 2010. Selv med stor konkurranse i bydelen opplevde Nr1 Fitness Åsane en formidabel mottakelse i markedet der over 1 000 medlemmer valgte å bli medlem før senteret åpnet dørene.

– Det var en utrolig gøy men hektisk periode, mimrer Eli Helle. Siden den gang har senteret utvidet to ganger siden oppstart.

Nr1 Fitness Åsane er et fullskalasenter på ca. 2 000 kvm og har en medlemsmasse nesten 4 000 medlemmer. Senteret hadde en omsetning på ca. 19 millioner i 2017 med et positivt resultat før skatt på over fem millioner.

Det kommer flere

Konsernsjef, Trygve Amundsen sier at etableringene er ett av flere tiltak for å øke markedsandeler i Åsane og Bergen for øvrig.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Det har kommet flere mindre sentre i Åsane den siste tiden og konkurransen blir stadig større. Derfor øker vi antall sentre i bydelen slik at vi opprettholder markedsandelene vi har i dag. Målet er selvsagt også å ta ytterligere markedsandeler i området, sier Amundsen.

Amundsen bekrefter også ytterligere vekst i Hordaland med flere nye sentre innen kort tid.

– Vi er den ledende aktøren i Hordaland i dag og denne posisjonen skal vi styrke ytterligere i tiden som kommer. Konkurransen er tøff i Hordaland, men vi mener vi har et konkurransefortrinn ved å ha alle de sentrene vi har i dag. Dette gjør at våre kunder kan trene på mange sentre uten å betale ekstra, sier Amundsen.

Dialog med andre

– Jeg har hele tiden sagt at treningsbransjen er overmoden når det kommer til kjedesamarbeid og fusjoner. Vi er åpne for dialog og har tatt flere initiativ overfor flere aktører i områder vi ser på som attraktive.

– Men da må partene både være villige til dialog, samt at man oppriktig ser fordelene ved eventuelle sammenslåinger. Nå kan vi ikke vente lenger. Det er flere steder i Hordaland vi ikke er representert i dag og det skal vi nå gjøre noe med, fastslår Amundsen.

LES OGSÅ: Nr1 Fitness åpner på Stathelle

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]