annonse

annonse

Stubban gir seg i SATS

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Det har vært en svært spennende periode i mitt liv og vi har fått til mye synes jeg, men på tross av dette velger jeg å overlate oppgaven som Country Manager for SATS Norge til nye krefter, skriver John Kristian Stubban på Instagram.

I innlegg skriver han videre:

«Jeg kjenner at det er for tungt å gå inn i ett nytt år, uten helt å ha lyktes med de målene som jeg har satt meg frem til nå. Nyttårsforsettet mitt var selvsagt å trene mer regelmessig i 2019, det har SATS hjulpet meg til å lykkes med, men jeg kom dessverre ikke helt i mål med SATS Norge.

Jeg hadde og har tro på SATS sin visjon og SATS sine verdier, jeg elsker å jobbe med mennesker og med drift, jeg vet at resultatene skapes ute på våre klubber og at vi i Nydalen er til for å støtte driften. Jeg vet at det viktigste arbeidet skjer ute, i interaksjonen mellom oss og våre medlemmer.

Jeg tar med meg mange gode minner og lærdommer fra denne tiden og har møtt så utrolig mange fantastiske mennesker i denne perioden, både ute på våre senter, men også på Servicekontoret i Nydalen.

Ferdig med treningsbransjen

Jeg er stolt over det som vi har fått til, men jeg skulle så veldig gjerne ha fått til enda mer. Det er ikke aktuelt for meg å jobbe videre i treningsbransjen, jeg har spilt i Champions League ved å jobbe i SATS, og alt annet blir for bedriftsfotball å regne!

Jeg har stått opp hver eneste dag med ett mål for øye, to make more people healthier and happier! Nå skal jeg bruke litt tid før jeg går i gang med nye oppgaver, finne ut hva jeg skal gjøre når jeg blir voksen.

Jeg ønsker SATS masse lykke til fremover, fra bunnen av mitt hjerte! Jeg har min siste arbeidsdag i SATS 31. desember 2019».

LES OGSÅ: Fra hotelldirektør til treningssenterkonge

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]