annonse

annonse

Studio Jobbsprek med All Inclusive på Aker Brygge

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Studio Jobbsprek sikter seg inn mot de travle og ressurssterke som setter pris på det lille ekstra. Frokost fra seks til ni, håndklær til alle og for de virkelig travle: All inclusive.

– Vi skal appellere til et bredt publikum. De som trener her setter pris på det lille ekstra. Gjør du ikke det er det ikke verdt prisen å trene hos oss, forteller daglig leder Stian Holme i Studio Jobbsprek.

Det påkostede treningssenteret åpnet dørene i midten av november. Før det var Studio Jobbsprek et lite, eksklusivt PT-senter på 300 kvm. Nå kan senterets medlemmer boltre seg på 1800 kvm.

– Det er en enorm satsning som er gjort fra eierne for å lage det ultimate konseptet, sier Holme.

Eksklusivt og praktisk

De lyse og innbydende lokalene midt i finanselitens sentrum har blitt godt mottatt. Senteret har 60 all inclusive kunder, ca. 150 PT-klippkunder og rundt 420 medlemmer utover det.

– Vi skiller oss ut ved at vi har en PT-avdeling som er adskilt, all inclusive-konseptet, alle vanlige medlemmer får håndklær og vi serverer en god frokost fra seks til ni. Også litt interiørmessig, det skal være koselig å være her, fastslår Holme.

All inclusive-konseptet er enestående i sitt slag i Norge. Senteret står for alt av treningsklær og vasker og klargjør slik at alt er på stell når et all inclusive-medlem stikker innom mellom arbeidsslagene. Man kommer i dress og reiser derfra i dress, uten verken å ha eller ta med seg noe.

– De ønsker kvalitet, men også anonymitet. Vi er ikke et senter for de som ønsker å bli sett. Våre all inclusive-medlemmer har litt høyere snittaldre, de vil trene hardt og liker det private vi kan tilby.

Kan et slikt konsept fungere andre steder enn Aker Brygge?

– Det må være i områder hvor det er en type mennesker som har en inntekt og livsstil som gjør at de er villige til å betale for å skape minst mulig friksjon. Det er mer vanlig i andre deler av verden, sier Holme.

Må nå målene

Målet for 2016 er å havne på ca. 1000 medlemmer, hvorav rundt 75 all inclusive-kunder og et par hundre PT-kunder.

Hvordan skal dere holde på medlemmene over tid?

– Ja, det er million dollar-spørsmålet… En kombinasjon av flere faktorer: Folk må like stedet, at det er rent og pent. Men det viktigste er at folk føler mestring og når sine mål. Man setter ofte for høye mål, og blir skuffet når man ikke når dem fordi de kanskje ikke har snakket med en fagperson i forkant. Men vi når målene til kundene, det er en del av vår suksess, fastslår Holme.

Kvalitet i alle ledd

Holme ønsker ikke å gå i detalj om investeringene som er foretatt på det nye senteret.

– Men det er et godt samarbeid mellom gårdeier, lokale banker og utstyrsleverandører som har gjort det mulig.

Gymline er leverandør av utstyr på Studio Jobbsprek. Holme forteller at utstyr fra LifeFitness, Hammer Strength og Eleiko er valgt fordi det er det beste.

– Det står også i forhold til stilen vår. Alt er helt nytt og «State of the Art».  Vi skal ikke spare på utstyr, fastslår han.

Også på bemanningssiden er det høye krav. – Vi har gode ansatte med solid bakgrunn. Blant annet en verdensmester i styrkeløft som jobber i resepsjonen. Det skal være kvalitet i alle ledd, og det koster litt ekstra, fastslår Holme.

Life Fitness Journey

Senteret har blitt bygd etter Life Fitness Journey modell, hvor man skal kunne utvikle seg som kunde, samt finne seg til rette både sosialt, treningsmessig og kunne bli motivert til å trene.

– Dette gjenspeiler seg i design og valg av utstyr: Insignia vektapparater, med siste design, cardioapparater med det siste innenfor teknologi og Hammer Plate Loaded for den litt mer viderekommende og gruppetreninger i cardiosalen, forteller Lars-Erik Sikkeland, area sales manager i Gymline.

I Eksklusiv avdelingen, som Studio Jobbsprek er kjent for fra tidligere, har man investert i ny apparatpark. De har fått større kapasitet og mer variasjon for medlemmene.

Gymline har i tillegg til utforming av senteret, bidratt med rekruttering av ansatte, presale av medlemmer, levering av skap og medlemssystem, samt gulv.

– Vi har stor tro på at Studio Jobbsprek lykkes med sitt unike konsept på Aker Brygge, fastslår Sikkeland.  

Klikk her for Studio Jobbsprek på Facebook – ekstern lenke

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]