annonse

annonse

Studio Jobbsprek: Vinner kunder med nyskapende tilbud og fremtidsrettede konsepter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Da Økern Portal skulle bygges ønsket de Studio Jobbsprek med på laget. Deres visjoner og tankesett passet inn i den spenstige og fremtidsrettet satsningen, hvor Økern Portal skulle bli et naturlig knutepunkt i bydelen.

Studio Jobbsprek i Økern Portal åpnet i 2021, og er et 2150 kvm stort treningssenter som tilbyr helt unike trenings- og opplevelsestilbud til både næringslivet og nærområdet.

Deres nytenkende satsning skiller seg fra andre aktører da det handler om å tilby en skreddersydd treningsopplevelse for hele familien, med markedets mest innovative treningsutstyr.

Studio Jobbsprek driver også en stor avdeling på Aker Brygge som de har drevet suksessfullt i over ti år.

«Technogym ga oss best mulighet til å differensiere medlemskapene våre gjennom teknologisk plattform, og administrering av differensierte medlemskap. I tillegg har de treningsutstyr av høy kvalitet.» – Hild-Elin Hjelmeland, medeier og daglig leder.

Satser stort på trening for hele familien

– Vår hypotese er at dersom barna trives og vil komme tilbake til Økern Portal, vil foreldrene få trent og hele familien bli sunnere. Nøkkelen er å få barna til å synes det er gøy å være på Studio Jobbsprek. Dette skal være et treningsstudio der barna blir aktivisert og trent fremfor parkert, og vi satser hardt på at barna skal ha det unikt hos oss, sier Pål Hauge, medeier i Studio Jobbsprek, i en artikkel publisert av Økern Portal.

I dagens samfunn er en inaktiv livsstil en av våre største folkesykdommer, og eierne av Studio Jobbsprek hadde en drøm og en visjon om å skape et familiesenter. De så også et gap i markedet etter et etterlengtet tilbud med stor etterspørsel og grep muligheten.

Allerede før åpning var 25% av av de som tegnet seg opp på åpningstilbudet under 18 år.

Treningstilbudet for barn og unge omfatter bla. Rampesprek med klatrepark og hinderløype helt ned til 0 år.  Mens ungdom mellom 12 – 17 år kan trene Teens Circuit Training  i Skill HIIT rommet.

I tillegg satser de på «Gaming og Training». Her får ungdommen en effektiv 45 minutters treningsøkt, en sunn smoothie for deretter å game sammen med andre.

– Alle tilbudene vi har for barn har blitt svært populært, og det er en super måte å få hele familien i aktivitet samtidig. Foreldrene trener mens barna trener. tilbakemeldingene er utelukkende positive, forteller daglig leder Hild-Elin Hjelmeland.

Suksess med å tilby ulike gruppetimer i ulike medlemspakker

Hos Studio Jobbsprek kan man kjøpe ulike medlemskap og velge ulike pakker etter hva slags tilbud man ønsker. Det er mulig å kjøpe tilgang til løpetimer i Skillrun løpesalen, til Skill HIIT gruppetimer, Biocircuit, Yoga og dans og/eller kombinere med de ulike tilbudene de har for barn og ungdom.

Skillrun.
Biocircuit – et populært konsept som treffer en god bredde

Satsningen på Biocircuit har vært en av de mest etterspurte medlemspakkene de selger. Hild-Elin sier de valgte å satse på Biocircuit ettersom det er et eksepsjonelt tilbud for de som ønsker å bli ferdig trent på en-to-tre.

Biocircuit er en sirkel bestående av styrke og kondisjonsapparater som automatisk stiller seg inn med korrekt høyde, ROM (range of motion) og motstand, til medlemmene som trener i den.

Biocircuit

– Sirkelen tar kun 30 minutter og gir en svært effektiv treningsøkt for hele kroppen. Sirkelen har blitt et lavetersketilbud for nybegynnere på senteret, men også en suksess for godt trente. Et perfekt tilbud som vi ser også har blitt en hit i lunsjen blant bedriftsmedlemmene som trener hos oss», uttaler Hild-Elin.

«Kundene våre mener at Biocircuit er enkel å bruke og tidseffektiv. De føler seg trygge og godt ivaretatt. Tiden de benytter gir dem god treningseffekt både i styrke og kondisjon. I tillegg opplever de at tiden de benytter er godt investert.» – Hild-Elin Hjelmeland, medeier og daglig leder

Valg av treningsutstyr fra Technogym var naturlig i den fremtidsrettede satsningen

Studio Jobbsprek tilbyr så mye mer enn en ordinær treningsøkt. I de stilrene lokalene er ingen ting overlatt til tilfeldighetene. Det er lagt mye omtanke i materialvalg og interiør for å skape et sted hvor folk ønsker å  tilbringe tid.

Medeier og daglig leder Hild-Elin sier at de ønsker å begeistre med sine lokaler og tilby skreddersydde treningsopplegg med det nyeste og mest innovative treningsutstyret på markedet.

Skill HIIT Gruppetrening.
Frivekter og styrkeapparater.
Technogym står for høy kvalitet

For å matche resten av det nøye utvalgte interiøret, og den høye kvaliteten på senteret, var Technogym et naturlig valg når det kom til valg av treningsutstyret.

De over 2000 kvadratmeterne er fylt med det absolutt nyeste og mest moderne treningsutstyret fra Technogym, både i de ulike gruppetimekonseptene og i de 1200 kvm med egentrening.

Her har de klart å designe å skape en god flyt mellom store åpne og mindre soner som motiverer til trening. I tillegg til de ulike Technogym formatene finner du bla. den nye kondisjonsserien Excite Live, styrketreningsmaskiner fra Selection og frivektsapparater og racks fra Pure.

 

«Vi valgte Skillrun møllene fordi de er ekstremt skånsom for ledd, og derfor et meget godt alternativ for kunder med skader. I Skillrun løpetimene kan vi tilby deltagerne ekstra funksjoner som parashoot og push, funksjoner, effekt og moro som differensierer våre løpetimer fra mange andre aktørers. I tillegg er teknologien av den fremste i verden.» – Hild-Elin Hjelmeland, medeier og daglig leder

Satser også sterkt på bedriftspakker

Økern Portal huser over 3000 arbeidsplasser.  I tillegg er det nye området til Økern hjem for mange næringsbygg. Fysisk aktivitet har vist seg å ha positive effekter på bla. kreativitet, økt prestasjon, og bidra til å redusere sykefravær.

Etter ti år på Aker Brygge har Studio Jobbsprek utviklet en treningsfilosofi og formet en bedriftskultur for humankapital som de ønsker å videreføre. De tilbyr derfor gode løsninger med en konkurransedyktig pris til bedriftene i nærområdet.

Ønsker du å høre mer om hvordan du kan skape gode opplevelser for dine kunder?

Vi i Qicraft har som mål å sikre at våre private og profesjonelle kunder oppnår suksess med investeringer de gjør i helse og velvære. Vi skreddersyr løsninger uansett størrelse og budsjett.

Qicraft Finance tilbyr deg finansieringsløsninger og ønsker du å lese mer om våre nytenkende formater kan du gjøre det her. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hva vi kan skape sammen.

Kontakt oss

Ronny Pettersen, Senior Account Manager: Mobil 918 83 276, epost ronny.pettersen@qicraft.no

Sigve Christoffersen, Format Sales Specialist: Mobil 419 34 040, epost sigve.christoffersen@qicraft.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]