annonse

annonse

Frittstående suksess på Oslo vest

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Basic Treningssenter har stått imot konkurrentenes inntog på Røa i 12 år.

Ingeborg Aurdal startet opp treningssenteret Basic sammen med Håkon Lie. Aurdal hadde lyst til å lage et senter for aerobictrening, mens Lie mente at lokalene også burde inneholde et treningsstudio. Dermed ble det begge deler, ifølge Akersposten.

– Etter rundt fire år tok jeg over hele ansvaret alene, og da ble det debet og kredit, ansvar for markedsføring, personaloppfølging, nettsider, oppsett av treningstimer, bestilling og vedlikehold av utstyr. Da fikk jeg ansvar for alt, sier Aurdal til avisen.

I dag har Basic 46 gruppetimer i uken, egen spinningsal, crossfit-område og et eget rom med frivekter. Senteret har to fysioterapeuter og en osteopat, og et samarbeid med naboen, Mudo Gym.

Den største utfordringen har vært konkurransen. De siste årene har det tettet seg til i Røa-området, med EVO ved Røa-krysset, Elixia på Røa Bad og Fitness.Xpress et par hundre meter lenger opp i Aslakveien, ifølge avisen.

– Noen ganger har det sett litt skummelt ut, men vi har klart å sno oss. Det er en evig tilpasning og endring, sier Aurdal.

Hun forteller til Akersposten at det lureste hun har gjort var å inngå samarbeid med Mudo og fysioterapeutene, samt legge om prissystemet for noen år siden, droppe bindingstid – og gi kundene bedre pris når de har vært medlemmer en stund.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Ifølge Proff.no har omsetningen på senteret holdt seg stabil på 4 – 4,5 millioner kroner de siste åtte årene. I 2015 omsatte Basic for 4,5 millioner kroner, og fikk et driftsresultat på 194 000 kroner.

Les hele intervjuet i Akersposten

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]