annonse

annonse

Suksess for PT100-prosjektet

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Skolens mål er å hjelpe våre personlige trenere opp til minimum 100 timer i løpet av tre måneder, sier PT-sjef Margot Jakobsen i Fresh Fitness.

I 2016 ønsket Fresh Fitness å finne den beste metoden for å hjelpe nye personlige trenere opp til fulltid raskest mulig på best mulig måte. Derfor startet de prosjekt PT100 med mål om å hjelpe sine trenere opp til minimum 100 timer i løpet av tre måneder, ifølge en pressemelding.

Produktsjef Margot Jakobsen i Fresh Fitness. (Foto: Fresh Fitness)

Og det har gitt resultater.

Omsetningen på PT i Fresh Fitness økte med 25 prosent i 2017 med 23 prosent færre trenere sammenlignet med året før. Samtidig har kjeden gått fra 30 til ca. 70 gjennomførte timer per PT per måned.

Det er nå færre trenere som slutter i kjeden, noe som gir et mer stabilt produkt ut mot kundene og skaper større forutsigbarhet rundt rekrutteringen, ifølge meldingen.

Effektiviserer tidsbruken

– Vi ønsker å bidra slik at flere trenere kan leve av verdens beste yrke. Fokuset er rundt god «time management» som lærer trenerne hvordan de effektivt bruker tiden sin, og fyller kalenderen på en smart måte, sier produktsjef for PT, Margot Jakobsen, i Fresh Fitness.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Den interne utdanningen går på hvordan en PT holder gode kundesamtaler, og hvordan man går frem for å bygge kunderelasjoner basert på et langsiktig samarbeid.

Via god tidsbruk og stabile kunderelasjoner, lærer trenerne hva de skal gjøre for raskt å komme seg opp til fulltid og samtidig ha fritid ved siden av. Etter at PT100 skolen er ferdig, fortsetter PT-spesialisten oppfølgingen via månedsmøter. Hvert Fresh Fitness-senter har også ukentlige PT-møter.

Viktig med ærlighet

Personlig trener Liv Kjos har selv erfart hva PT100-prosjektet kan bidra med.

– Tre måneder etter at jeg startet som personlig trener hadde jeg allerede solgt over 1 000 PT-timer. Mine kunder var da på god vei til å skape fantastiske resultater. Det jeg har erfart er at hvis man våger å være ærlig mot kundene sine om hvilken jobb som må gjøres for å nå målet, oppnår man mer motiverte og mer dedikerte kunder, forteller hun.

PT-spesialister i Fresh (fra venstre) Bård Eilertsen, Anethe Toth, Monica Akre-Aas og Marte Kjenner. (Foto: Fresh Fitness)

Fresh Fitness har nå fire PT-spesialister som har hvert sitt område med PT-er i kjeden. Disse er Bård Eilertsen (Fresh Fitness Lillestrøm), Anethe Toth (Fresh Fitness Carl Berner), Marte Kjenner (Fresh Fitness Valentinlyst), og Monica Akre-Aas (Fresh Fitness Sandvika). Hver av disse spesialistene skal sørge for å veilede trenere.

På grunn av suksessen med PT100, starter Fresh Fitness opp med nytt kurs igjen fra april, ifølge meldingen.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]