annonse

annonse

«Super-PT» skal lede EVO Fredrikstad

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Argjent Ahmeti har inngått et partnerskap med EVO konsernet om ansvar for den daglige driften av treningssenteret i Fredrikstad.

Ahmeti opplyser at hovedmålene blir å øke medlemsmassen, øke omsetningen og skape treningskultur.

– Det gjør vi med å skape en sunn treningskultur på senteret, og ha fornøyde medlemmer som blir sett og ivaretatt slik at de blir med oss i mange år fremover. Dette skaper en langvarig relasjon til medlemmer og mennesker generelt, noe vi kommer til å ha stor fokus på, sier han.

– Senteret vil berikes med nye og dyktige PT som går under mitt team, samtidig vil også senteret pusses opp – og vi utvider med 147 kvm. Utvidelsen vil bli helt ferdig i januar 2020.

Innfører ny PT-modell

– EVO Fredrikstad har et enormt potensial, som må tas ut, og det er her jeg kommer inn i bildet. Målet mitt og EVO sitt, er at alle sentre får ut sitt makspotensial når det gjelder å få skvist ut hver eneste krone per medlem. Og vi sikter høyt, sier Ahmeti.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Ved sin side i Fredrikstad kommer han til å ha kollega og kjæreste Elena Shatri som sin høyre hånd.

– Jeg har sprengt grenser på hva en PT kan få til i bransjen, når det kommer til omsetning, gjennomføring av timer og bokutgivelse, alt dette på rekordtid. Nå skal jeg ta det videre og innføre en PT-modell som ingen i landet bruker per dags dato:

– Det hele går ut på å spille på sine spisskompetanser og ferdigheter og gjøre hverandre best mulig, slik at et senter klarer å skape fornøyde PT-er, ha høy omsetning, og sist men ikke minst ha fornøyde medlemmer.

LES OGSÅ: Tjener 1,7 mill. som PT og skriver selvbiografi

Ahmeti fastslår at det ikke er en hemmelighet at salg er PT-enes største akilleshæl. På EVO Fredrikstad vil han og de beste PT-ene som kan salg, ta seg av møter med medlemmer, booking av møter og closing av salg – slik at de andre PT-ene alltid har godt med kunder som følge av at andre har en gjort en god jobb i salgsprosessen.

– Dette skaper en vinn-vinn for PT-ene som alltid har tilgang på kunder, medlemmene som blir sett og ivaretatt og EVO og meg fordi medlemmene statistisk sett blir lenger når de har en PT.

Skal bli best på PT

EVO Fredrikstad har per dags dato rundt 700 medlemmer, men sikter mot 1000 frem mot sommeren 2022.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi skal gjøre store tiltak for å vekke byen, bli sett og gi mye av oss selv, fastslår Ahmeti.

– Vi forlenger leiekontrakten på eksisterende lokaler fordi vi tror vi ligger korrekt plassert i byen. Vi skal bli det beste senteret i byen på personlig trening og individuell tening, sier administrerende direktør Morten Hellevang i EVO-kjeden.

LES OGSÅ: Bransjeprofilen: Fra student til «Super-PT».

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]