annonse

annonse

Surnadals største blir dobbelt så stort

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Tidlig neste år dobler Surnadal trenings- og velværesenter arealene. I kjelleren under Felleskjøpet åpnes en 650 kvm stor sal med full fokus på egentrening.

Det skriver Trollheimsporten.no.

– Vi har tenkt tanken lenge angående egentreningsdelen, og i en undersøkelse blant medlemmene våre kom det frem at det kan bli litt trangt om plassen når folk vil trene selv, sier Marit Dalsegg Bruset.

Trenings- og velværesenteret slik det fremstår i dag, blir stående akkurat slik det er: 700 kvadrat med både egentreningssal med treningsapparater over to etasjer, sal til gruppetimer, spinningsal og klatrevegg, ifølge Trollheimsporten.no

Når den nye egentreningssalen står klar knyttes den til resten av senteret med trapp. Salen vil i tillegg få en separat inngang.

– Her vil du finne alt du trenger til en egentreningsøkt: Oppvarmingsapparater, strikk, frivekter og mange nye apparater vi ønsker oss på senteret, forteller personlig trener og gruppeinstruktør Jan Helge Uggedal.

I tillegg til over 30 nye treningsapparater får salen egne, garderober, låsbare skap og en såkalt prowlerbane belagt med kunstgress. STV investerer nærmere en million kroner i utstyr fra Fitness Brands i oppgraderingen, ifølge Trollheimsporten.no.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]