annonse

annonse

Ny sykkelleverandør for Fitness Brands

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fitness Brands lanserer ICG Indoor Cycling Group (ICG) til treningssenterbransjen i Norge.

ICG er det siste tilskuddet i Life Fitness produktsortiment. Life Fitness har kjøpt Indoor Cycling Group (ICG) som er ledende innen gruppetrening på innendørssykler. ICG vil bidra til mangfoldet i valgmuligheter av produktsortiment, og viser selskapets satsning innen gruppetrening, ifølge en pressemelding.

ICGs innovative teknologi, ekspertise innen sykling og etablert team vil tilby kompetanse innen innendørssykling til treningssenterbransjen.

Etablert i 1995, og med hovedkontor i Nürnberg i Tyskland, har selskapet vært ledende innen innendørssykler, med en komplett serie med sykler, kjent for estetikk, design og integrert teknologi som gir mulighet for nye treningsopplevelser i sykkelsalen, ifølge meldingen.

Serien består av seks sykler med teknologi og prisvinnende design med digitale treningsopplevelser; Coach By Color, WattRate Power Meter og tilkoblingsmuligheter for bruker og senteret.

Treningsinspirerende sykkelkonsept

– ICG har i mange år vært anerkjente og ledende innenfor innendørssykling på verdensbasis. De forskjellige modellene og funksjonalitet gir alle treningssentrene valgmuligheter innenfor hvilke treningsopplevelser de ønsker å fokusere på til sine medlemmer.  Coach by Color gir totalopplevelsen som mange er på jakt etter i en gruppetime; morsomt, intuitivt og fellesskapsfølelsen.

– Vi er trygge på at vi med ICG har det mest treningsinspirerende sykkelkonseptet som er å få på markedet. Vi gleder oss til å møte sentrene og presentere ICG i sin helhet, forteller markedssjef Ida Perez i Fitness Brands.

Som treningsindustrien skrev før jul, har Fitness Brands Nordic sluttet som distributør av Stages Indoor Cycling.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]