Hvor trykker skoen aller mest i kjølvannet av pandemien? Hvilke strategier er best for å hente tapte medlemmer? Hva kan treningssenterbransjen gjøre for å bli tatt som en seriøs aktør som bedrer folkehelsen? Hva med fremtiden på kort og lang sikt; vil det bli varige endringer? Nå kan du være med å påvirke agendaen for det kommende bransjeseminaret TREN21.
TREN-seminaret er en møteplass og arena for kunnskapsutveksling og læring i treningssenterbransjen. Etter mange år med fysiske møter, ble det i fjor – på grunn av koronapandemien – arrangert en digital versjon av TREN.
Arrangøren CrediCare er nå i gang med planlegging av årets arrangement som vil gå av stabelen til høsten.
– Gitt usikkerheten rundt Covid-19 vil TREN21 bli digitalt i år også. Selv om det blir digitalt skal deltakerne og sponsorer få følelsen av å være samlet, ved å knytte kontakter, diskutere og dele erfaringer, sier prosjektleder Hege Kveen for TREN21.
– Dette er bransjen sitt TREN. Målet er å komme med ideer på hvordan sentrene kan løse utfordringer som er felles for bransjen, uansett type senter eller størrelse. Vi må derfor ha innspill fra bransjen selv, sier Kveen.
Hun forteller at grunntanken bak TREN-seminaret alltid har vært deling og påfyll av kompetanse – og at det i år gjerne er viktigere enn noensinne.
VÅRE ANNONSØRER:
[slideshow_deploy id=’1113′]
Bli med å forme innholdet
– Etter nok et år hvor bransjen har hatt det tøft, ønsker vi å løfte blikket og se på de problemstillingene folk i bransjen er mest opptatt av. Det kan være medlemsfangst i vid forstand, læringscaser, konsepter og investeringer, markedsføring, opplæring og utvikling, og digitalisering i sin fulle bredde – for å nevne noe.

Kveen vil at bransjen selv skal være med å forme innholdet, og oppfordrer alle som har ideer, kjenner hvor skoen trykker eller trenger mer læring rundt spesifikke tema, om å bidra.
– Det er mange som er flinke til å dele, men med så mange forskjellige sentre, konsepter og lokale tilnærminger vil det alltid være kunnskap som ligger der og som andre kan ha nytte av i sin hverdag. Du skal heller ikke være redd for å foreslå deg selv eller ditt konsept, sier hun.
Et bransje- og samfunnsansvar
– Du er ikke redd for at folk skal holde kortene tett til brystet fordi de er redde for å dele med «konkurrenter»?
– Nei, det er jeg ikke. Kunnskapsdeling og erfaringsutveksling har lang tradisjon i mange bransjer – også i treningssenterbransjen. At folk strekker seg litt ekstra nå for å komme med ideer til tema, forslag til problemstillinger, caser, eksperter mv., tror vi er ekstra viktig.
– Dette vil komme hele bransjen til gode og en styrket treningssenterbransje betyr mye for folkehelsen. Her må vi alle ta et bransje- og samfunnsansvar, fastslår Kveen.
VÅRE KJEDEPARTNERE:
[slideshow_deploy id=’11726′]