annonse

annonse

Takk, takk og 998 takk til!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Treningsindustrien.no har noen rause støttespillere! Og det er åpent for enda flere.

Vi ba om støtte på grunn av utfordrende annonseforhold og fikk svar. Uken før påske lanserte vi en Spleis hvor våre lesere, tradisjonelle annonsører, støttespillere og alle andre kunne bidra. Bakteppet var et dramatisk inntektsfall som følge av koronakrisen – og stor usikkerhet om hva veien videre vil bringe.

Vi liker åpenhet og vi liker deling, så på lenken under kan alle se de økonomiske tallene for Treningsindustrien.no: Hvor vi skulle vært (budsjett) og hvor vi er (med Spleisen hittil), og hvor sånn cirka vi hadde håpet å havne.

Her er tallene våre (pdf)

Treningsindustrien.no kommer til å overleve, det er sikkert. Men i april og hittil i mai har det vært lavere redaksjonell aktivitet enn vanlig, og det ser ut som om den vil fortsette til over sommeren – grunnet delvis permittering og kutt av frilans.

Om våre tradisjonelle partnere holder ut og fornyer sine avtaler når høsten kommer, vil situasjonen normalisere seg i september. Det er i hvert fall vårt mål.

Støtt gjerne Spleisen vår!

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

En ekstra takk

Siden lanseringen av Spleisen er det samlet inn ca. 50 000 kroner (netto) – som går til å opprettholde drift og produksjon i ukene og månedene fremover. Uten alle dere som har bidratt, ville bildet vært styggere.

Flere av dere som har Spleiset har lagt igjen en hilsen til oss. Det setter vi stor pris på. Mange har også gitt anonymt – og en anonym krone er like mye verdt som en med navngitt avsender. Tusen takk til alle, så langt 66, bidragsytere!

Ingen nevnt, ingen glemt – men vi vil rette en ekstra takk til Eleiko og country manager Daniel Eriksen som donerte fire Öppen vektstenger som vi kunne bruke som belønning på Spleisen. De fikk virkelig bein å gå på!

Nye leserrekorder

Vi vet det er vanskelige tider for de aller fleste i treningsbransjen, derfor er det ekstra prisverdig at dere også er med på å spleise.

Vi har markedsført Spleisen på sosiale medier med jevne mellomrom for å se hva som «trigger». Den som traff best var den hvor vi fortalte at hvis hver leser i mars (da hadde vi all time high) hver hadde spleiset en tier, kunne vi ha opphevet permittering, brukt frilans og kjørt på.

I mars hadde Treningsindustrien.no 26 550 brukere. Og jammen satte vi ikke rekord i april med 31 700 brukere. Informasjonsbehovet i Koronaens tid er stort, og vil fortsette å være det i tiden fremover.

Saken om bransjestandarden for smittevern og at vi alle venter på Bent Høie, er nå tidenes mest leste sak på Treningsindustrien.no.

Det er ikke for sent

Spleisen kjører frem til og med 19. mai, så det er fremdeles muligheter. Om du vil støtte oss med et frivillig engangsabonnement, utfordre redaktøren i squash eller benytte deg av muligheten til rimelig sponset innhold som kan brukes i løpet av året, er det fritt frem.

Vi setter pris på alle bidrag fra deg som leser oss og mener vi har en nytteverdi som bransjemagasin for Norges aller viktigste bransje.

Her er Spleisen til Treningsindustrien.no

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]