annonse

annonse

Tar italiensk senterinteriør til Norge

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fitness Brands Norway har blitt eksklusiv distributør av innredning fra italienske Fit Interiors, og tror på å ta en betydelig del av markedet for resepsjons- og garderobeløsninger.

Fitness Brands bredder sortimentet med helhetsløsninger fra det italienske og eksklusive varemerket Fit Interiors.

– Vi kan tilby garderobeskap, resepsjonsdisker og tilbehør. Smart og elegant oppbevaring, forteller markedssjef Ida Perez i Fitness Brands Norway.

Fit Interiors lager kundetilpassede interiør og møbler til treningssentre, hotell og spa, og bedrifter.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Her kan man velge i ett stort utvalg av garderobeskap, benker og andre møbler til garderobeløsninger som gir senteret en elegant og lekker garderobe, sier Perez.

Både små og store sentre

– Dagens kunder krever stadig mer av sitt treningssenter. I tillegg til bra treningsutstyr, ønsker de hyggelige og tiltalende omgivelser i resepsjon og garderober. Bransjen merker økt krav til standard, og dagens konsumenter ønsker å føle seg komfortable og hjemme fra det øyeblikket de går inn døren på treningssenteret, sier hun.

Hvilke type sentre er dette myntet på?

Resepsjonsløsning fra italienske Fit Interior.
Resepsjonsløsning fra italienske Fit Interior.

– Vi er trygge på at treningssenterbransjen vil finne garderobeløsninger og resepsjonsdisker tilpasset alle typer treningssentre. Fit Interior har egne inhouse designere og utviklere som jobber med forskjellige behov og designuttrykk, tilpasset både små og store sentre.

Hvor kostbart er det i forhold til «vanlig» innredning?

– I lys av kvalitet og design, er vi et konkurransedyktig alternativ. Vi designer det du ønsker av «look and feel» tilpasset din lommebok. Det er også verdt å nevne at Fit Interiors er den eneste produsenten i Europa som spesialiserer seg på interiør til treningssenterbransjen, sier Perez

Betydelig del av markedet

Hvor mange kunder håper dere å få solgt hel- eller delløsninger til fremover?

– Vi tror at når sentrene ønsker å bygge nytt, oppgradere eller fornye resepsjonen og garderobene sine, vil Fit Interiors være et attraktivt alternativ. Med innovative garderobe- og resepsjonsløsninger tror vi at vi kan ta en betydelig del av markedet og tilby kundetilpassede helhetsløsninger, fastslår Perez.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]