annonse

annonse

Tar over CrossFit-eventer i Sverige

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Aktivitet Nordic, med gründer Roger Gillros i spissen, kjøper svenske T-down Events. – Nå får vi en mye sterkere, skandinavisk plattform, fastslår han.

Verden begynner å lysne også i CrossFit-miljøet. Aktivitet Norge skifter navn til Aktivitet Nordic, og tar steget over grensen til Sverige kan, (svenske) Gillros fortelle.

– Vi fikk et tilbud for ca. tre måneder siden fra T-down Events, vårt svenske motstykke. Eierne hadde kommet til at det var på tide å gi stafettpinnen videre – og kontaktet oss med et tilbud om å kjøpe dem.

Det var et tilbud Gillros og medeierne Astrid Bergan og Julie Gillros slo til på, så nå skal selskapet også arrangere og videreutvikle CrossFit-arenaen i Sverige.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– En sterkere plattform

Gillros forteller at T-down Events har arrangert seks konkurranser hvert år, blant annet Sweden Throwdown, Summer Throwdown og Fitness Throwdown.

– De har arrangert konkurranser rundt om i Sverige, blant annet i Karlstad. Det blir fint for oss i Norge å jobbe videre med, sier han.

Aktivitet Nordic kjøper hele selskapet med rettigheter og avtaler, men ikke ansatte – da de som selger også var ansatt i selskapet.

– Med dette får vi en mye sterkere, skandinavisk plattform – og vi ser nå også på å få inn flere investorer i selskapet. Vår sponsor Eleiko blir partner også i Sverige, forteller Gillros.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Hovedkvarteret kommer til Norge

Treningsindustrien har tidligere skrevet om økende interesse for å arrangere CrossFit-events, blant annet fra Tromsø kommune. Nå er det spikret at et slikt event skal finnes sted.

– Vi fikk jo spørsmål fra dem om å gjøre noe gøy under midnattssolen, og nå skjer det. I slutten av juni neste år blir det event. Vi er sluttfasen med partnere og sponsorer, så dette blir skikkelig kult, sier Gillros.

Som om ikke det var nok viser Gillros til at hovedkvarteret CrossFit Inc. nylig har kontaktet dem for å arrangere Affiliate-møter i Norge.

– De vil ha en Affiliate meetup på Gol under konkurransen vi arrangerer der i februar neste år. Det blir en fin mulighet for sentrene til å treffe hovedkvarteret i CrossFit Inc. De sitter på masse ressurser når det gjelder drift av boxer mv., så det er en god mulighet – og en stor ære for oss.

Meetup-en er for hele Norden.

– CrossFit Inc vil invitere samtlige boxeiere fra alle nordiske land; Norge, Sverige, Finland, Danmark og Island, til Gol i februar. Det er første gang de inviterer til en nordisk meetup, forteller Astrid Bergan.

– Så dere slår dere virkelig opp i den offisielle CrossFit-verdenen?

– Ja, men vi legger også ned mye tid og ressurser i dette. Vi ønsker å ufarliggjøre CrossFit i Norge. Alle kan begynne å trene CrossFit, så lenge man starter på riktig nivå. I dette arbeidet er det trygt å ha CrossFit Inc. bak oss som støttespiller, fastslår Gillros.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]