annonse

annonse

– Har tatt byen med storm

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Åpningen av Sprek365-kjedens første etablering på Sørlandet har gått over all forventning, ifølge eierne Anders og Sissel Kvinlaug Padøy i Mandal.

Med et stilrent og romslig lokale, og fasiliteter som dusj- og skifterom, har ikke tilbakemeldingene latt vente på seg, opplyser eierne.

– Det har vært veldig mye jobb, både for huseier og kjeden, som har gjort det tidligere butikklokalet om til et flott treningssenter. Men vi er strålende fornøyd med resultatet og produktet vi nå kan tilby til våre medlemmer, forteller de.

Det er ikke tvil om at Sprek365 Mandal har vært en stor «snakkis» i Mandal by i høst, ifølge Padøy.

– Vi håper det gode ryktet vi har fått, vil fortsette å spre seg slik at vi kan nå ut til så mange som mulig i nærområdet sier Anders.

En video publisert på senterets Facebook-side har nærmere 15 000 visninger siden den ble lagt ut rett før åpning i oktober.

– Det er utrolig gøy med så god respons og at folk følger med.

Fokuserer på seg selv

Konkurransen i Mandal har blitt betydelig skjerpet det siste halvåret, men dette bekymrer ikke innehaverne.

– Vi skal tenke på oss selv, og sørge for at våre medlemmer er fornøyde og føler seg ivaretatt. Vi skal være det råeste treningssenteret i Mandal, sier Anders Kvinlaug Padøy.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Har dere merket noen «mot-offensiv» fra de etablerte sentrene siden åpningen?

– Vi har ikke lagt spesielt merke til noe motoffensiv fra konkurrentene, og det er nok mest fordi vi velger å holde fokus på oss selv. Hvis vi leverer et godt produkt til våre medlemmer håper vi at det vil gi oss avkastning over tid. Vi skal være Mandals råeste treningssenter.

– Hvordan opplever dere konkurransen mot lavpris-konkurrent Easyfit som åpnet omtrent samtidig som dere? Hvordan differensierer dere senteret i forhold til dem?

– Vi er to forskjellige konsepter, med forskjellig fokusområder.

– Sprek365 Mandal er et stort senter på ca. 600 kvm og har et bredere utvalg av både frivekter og apparater. I tillegg til at vi har egne dusjrom og toaletter. Vi er også til stedet for våre medlemmer, og kan tilby personlig trener for de som ønsker det.

Skal doble medlemsmassen

– Hvor mange medlemmer har dere fått siden åpningen? Og hva er vekstmålet i 2018?

– Vi åpnet dørene i slutten av oktober, og har siden da hatt en jevn pågang med innmeldinger. Vi nærmer oss per dags dato 300 aktive medlemmer, og målene for 2018 er å doble dette.

– Kommer medlemmene fra sofakroken eller er det de to eksisterende sentrene i Mandal som lekker medlemmer?

– Mange kommer nok fra de eksisterende sentrene, men vi har også fått medlemmer som aldri har satt sine bein på et treningssenter før. Dette kommer nok av beliggenheten vår midt i Mandals største boligfelt, sier Kvinlaug Padøy.

LES OGSÅ: Sprek365 kjøper Spenst Kongsvinger

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]