annonse

annonse

Foto:

Technogym Checkup

Technogym lanserer Checkup: Fremtiden for skreddersydd trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Technogym har nettopp introdusert sitt nyeste produkt: Technogym Checkup. Dette systemet er spesialutviklet for å revolusjonere personlig trening gjennom avansert kroppsanalyse og kunstig intelligens, og tilbyr en skreddersydd treningsopplevelse som er tilpasset den enkeltes unike behov og mål.

Technogym Checkup utnytter det siste innen teknologi for å tilby presise og pålitelige tester som måler kroppssammensetning, styrke, balanse, mobilitet og kognitive evner. Disse dataene samles inn og analyseres i «Technogym Ecosystem», og danner grunnlaget for personaliserte treningsprogrammer gjennom Technogym Coach, selskapets digitale trenerplattform. Resultatet er en høy grad av tilpasning og presisjon, som sikrer at hvert treningsprogram ikke bare møter, men overgår individuelle treningsmål og forventninger.

Med bakgrunn i et mangfold av studier som understreker betydningen av regelmessig trening og riktig kosthold for et langt og sunt liv, tar Technogym Checkup skrittet videre ved å tilby en løsning som tilpasser treningsdoseringen presist. Dette systemet tar hensyn til at regelmessig aktivitet er kritisk, og at riktig dosering og tilpasning er nøkkelen for å unngå overtrening og maksimere helsefordelene.

Technogym Checkup sikrer at ditt personlige treningsprogram er tilgjengelig uansett hvor du befinner deg – på et treningssenter, hjemme, på hotell, jobb eller i samarbeid med din fysioterapeut eller lege. Dette gjør det enklere enn noensinne å holde seg til treningsplanen og oppnå sine helse- og treningsmål.

En unik funksjon ved Technogym Checkup er beregningen av «wellness-alder», som reflekterer din fysiske og funksjonelle helse. Denne alderen fungerer som et dynamisk referansepunkt, gjør det mulig for brukere å enkelt spore sin fremgang og tilpasse treningsprogrammene for å redusere wellness-alderen. Med hjelp av AI justeres programmene over tid, noe som akselererer progresjon og resultater.

For treningssentre og andre virksomheter representerer Technogym Checkup en gylden mulighet til å tilby medlemmene en innovativ, personlig tilpasset tjeneste. Dette systemet tilrettelegger for en sømløs opplevelse fra første møte til oppnåelsen av individuelle treningsmål, og kan bidra til å tiltrekke nye kunder, beholde eksisterende medlemmer, og generere ekstra inntekter.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]