annonse

annonse

Technogym lanserer treningssykkelen Group Cycle og formatet Group Cycle Class i ny og forbedret utgave

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Vi ønsker vel alle å tilby våre medlemmer en helt unik opplevelse som bidrar til at de kommer tilbake igjen og igjen?

Group Cycle – det naturlige valget i spinningssalen

Group Cycle fra Technogym har lenge vært en populær treningssykkel i spinningssaler og sykkeltimer. Trimsykkelen har tidligere vunnet priser for sitt innovative design, ergonomiske utforming og det ekstremt lave støynivået. (ADI Design Index Awards).

Nå lanserer Technogym en ny og forbedret utgave av den prisvinnende sykkelen. Både software og hardware har fått seg en oppgradering, og tilbyr nå en enda bedre sykkelopplevelse både fysisk og visuelt.

Feel the ride – den nye oppgraderte treningssykkelen og formatet vil overgå alle forventninger til en innendørs sykkeltime.

Aldri før har du opplevd en sykkeltime mer levende og motiverende enn nå. Group Cycle formatet fra Technogym kombinerer musikk, visuelle effekter og brukerens egne treningsdata for å skape en interaktiv trening som inspirerer syklisten til å overgå deg selv.

Les alt om selve sykkelen her

Motiverte og engasjerte medlemmer – sultne på opplevelsesbasert trening

Topp treningstrender for 2021 viser blant annet til online trening, HIIT, og virtuell trening som noen av de største trendene. Alt dette kan du tilby dine medlemmer med Group Cycle Class, i tillegg til en treningsopplevelse som garantert frister til gjentagelse.

Med formatet kan du tilby tre ulike sykkelopplevelser tilpasset den enkelte bruker.

Kort fortalt, Peak Class er sykkeltimen for den som elsker prestasjonstrening. Free Beat Class er sykkeltimen for den som ønsker å forbrenne kalorier og “feel the good vibe”. Group Cycle Virtual er din virtuelle sykkeltur med motiverende instruktører akkurat når du vil.

Les mer om de ulike mulighetene og variasjonene i de ulikegruppetimene her.

En innendørs sykkeltime vil aldri bli det samme igjen

Innendørssykling med Technogym Group Cycle lar deg skape et oppslukende miljø som stadig endrer seg i takt med rytmen. Technogyms nye Group Cycle-format er den perfekte løsningen for å skape en engasjerende innendørs sykkelopplevelse som tilbyr medlemmene spenning, motivasjon og resultater.

En høy intensitets treningsøkt hvor treningen blir levende foran øynene dine. Musikk, visuelle effekter og prestasjonsdata kombinertes for å skape en interaktiv trening som inspirerer deg til å overgå deg selv.

Den perfekte kombinasjonen av en inkluderende gruppetime og en skreddersydd, personlig treningsopplevelse på samme tid.

Les mer om Group Cycle Class her

Vil du vite mer om Group Cycle og Group Cycle Class? Kontakt Qicraft salgsavdeling på: salg@qicraft.no

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]