annonse

annonse

Technogym til Tokyo 2020

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Technogym er valgt som offisiell leverandør av treningsutstyr til Sommer-OL i Tokyo 2020.

Organisasjonskomiteen for de olympiske og paralympiske lekene i Tokyo 2020 presenterte i dag Technogym som offisiell sponsor til OL Tokyo 2020, det tredje nasjonale nivået i Tokyo 2020 Sponsorprogrammet, ifølge en pressemelding.

Technogym vil være partner i kategorien «Treningsutstyr».

– Vi er glade for å ønske Technogym velkommen som offisiell sponsor av treningsutstyr, sier Yoshiro Mori, president for Tokyo 2020.

– Technogym har levert treningsutstyr til trenings- og konkurransesteder i tidligere olympiske leker, noe som har gjort det mulig for idrettsutøverne å forberede seg, og oppnå de beste prestasjoner under lekene, fortsetter han.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Lokal stolthet

– Jeg er glad og stolt over at Technogym for åttende gang, igjen har blitt valgt som den offisielle og eksklusive leverandøren for de olympiske leker. Dette er for oss enda en milepæl, et tydelig tegn på at vi er markedsleder, som fortsetter å levere de mest innovative løsningene og produktene, sier CEO Farhad Jabbari i Qicraft Group.

– Vi er veldig stolte av å få være en offisiell sponsor for de olympiske- og paralympiske lekene i Tokyo 2020. Denne viktige bragden representerer en seier for hele Technogym-teamet, sier Nerio Alessandri, grunnlegger av Technogym.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]