annonse

annonse

Foto:

SATS

Teknologi og innovasjon i fokus hos SATS i sommer

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Denne sommeren har SATS engasjert seks tech-interns fra NTNU og UiO for å bruke teknologi og innovative løsninger til å øke antallet medlemmer som deltar i gruppetimer.

SATS legger stor vekt på teknologi, spesielt deres medlemsapp, som er en nøkkel for å engasjere medlemmer og gjøre treningsopplevelsen mer tilgjengelig, motiverende og personlig tilpasset.

Prosjektet ledes av Petter Svarve Wibstad og Guro Ørbech, som begge er apputviklere i SATS. Wibstad understreker betydningen av nye perspektiver:

– Det er alltid spennende og viktig å få inn friske perspektiver på våre utfordringer. Årets fokus er å øke andelen medlemmer som finner og regelmessig deltar på en gruppetime de liker. Vi vet at den første gruppetimen kan være avgjørende for å etablere gode treningsrutiner.

Vi satser virkelig på dette, og målet er å produksjonssette det studentene lager, sier Wibstad, som selv startet som intern i selskapet i 2021.

Praktikantene skal jobbe med SATS sin medlemsapp, som er utviklet internt. Appen, skrevet i native iOS- og Android-kode, har 160 000 unike brukere daglig og håndterer 2200 booking av gruppetimer hver time. De nye internene skal sette seg inn i plattformspesifikke designretningslinjer for å videreutvikle appen.

De seks praktikantene som deltar i prosjektet er:

  • Espen Noreng – Informatikk: programmering og systemarkitektur på UiO
  • Ingeborg Simons Markusson – Industriell design på NTNU
  • Jesper Steinsrud – Datateknologi på NTNU
  • Ahmed Waseem Saeed – Informatikk: Digital økonomi og ledelse UiO
  • Mirjam Liodden – Datateknologi på NTNU
  • Lars Magne Stangeland – Digital forretningsutvikling på NTNU

Målet med prosjektet er å få flere medlemmer til å delta på gruppetimer minst en gang i uken, noe som kan bidra til å etablere gode treningsrutiner og øke medlemmenes lojalitet.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]