annonse

annonse

Testet treningssentrene i Hønefoss

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det var små marginer, men Stadion treningssenter stakk av med seieren.

Fem sentre ble testet av Puls (Ringerikes Blads seksjon for ungdom). Treningssentrene ble vurdert etter kriterier som pris og tilgjengelighet, samt beliggenhet og åpningstider. Testen ble gjennomført med tanke på unge brukere.

Etter å ha besøkt de fem lokale treningssentrene, ble begge anmelderne imponert over hvor gode tilbud alle har. Likevel har vi kåret en vinner, ut ifra hvilket senter vi føler passer best for unge, og det er Stadion, skriver avisen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Testens vinner: Stadion treningssenter

Konklusjon: Stadion er et svært gjennomført treningssenter som passer utmerket for unge. De har et godt utvalg av varierte treningsformer, og tilbyr mange gruppetimer dersom man liker det. Ellers er alt tilrettelagt for at man kan trene fullverdig på egen hånd, og nå sine personlige mål med hjelp fra de ansatte.

Avisens testere mener likevel at alle treningsstudioene er best på sitt eget område, så det er mest smak og behag som avgjør. Konklusjonen på de fire andre treningssentrene i testen:

Actic

Konklusjon: Man får mye trening for pengene med tanke på Ringeriksbadet. Dersom du liker å trene i fred og ro, så er dette senteret perfekt. De har ikke det største utvalget med treningsutstyr, men senteret er veldig luftig, og man har god plass, noe som gir en hyggeligere treningsøkt.

SATS Elixia

Konklusjon: Et komplett og veldig bra treningssenter. Har mange forskjellige apparater, og stort pluss for så stort kondisjonsområde! Eneste er at det er litt trangt mellom apparatene, og litt minus for at man kun kan trene når det er ansatte der.

RAW

Konklusjon: Raw er stedet for deg som ønsker resultater innenfor trening. De treffer alle målgrupper med sitt store utvalg av forskjellige treningsformer.

HQ

Konklusjon: Eneste mangelen at de ikke tilbyr gruppetimer. HQ er et nytt treningssenter hvor du får god personlig oppfølging, og har fokus på tidsutnyttelse og trygghet.

Les alle detaljvurderingene hos Ringerikes Blad!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]