annonse

annonse

Tett kamp i Ålesund

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Sprek365 skal åpne nytt senter 100 meter unna konkurrenten Aktiv Trening. Innen det neste året er ambisjonen å doble antall sentre i kjeden.

Sprek365 har i dag seks sentre, og åpner sitt syvende senter i august i år, nærmere bestemt på Blindheim i Ålesund. Lokasjonen ligger ca. 100 meter unna senteret til Aktiv Trening.

– Vi fikk enorm respons på hvor vi skal åpne nytt treningssenter her i Ålesund, forteller daglig leder Hans Arne Bjørdal-Hjeldnes.

Sprek365-gründerne Elisabet og Hans Arne Bjørdal-Hjeldnes

En Facebook-post i slutten av februar, med invitasjon til å tippe hvor på Sunnmøre det nye senteret skulle åpne, fikk nærmere 400 kommentarer. Lokkemiddelet var seks måneder gratis trening. «Blindheim», var gjengangeren.

– Er det tilfeldig at det nye senteret plasseres så nærme Aktiv Trening?

– Nei, som lokal leverandør av trening ønsker vi å etablere oss i nærområdene der folk bor. At vi etablerer oss på Blindheim er et resultat av den tankegangen. Sprek365 skal være lett tilgjengelig slik at terskelen for å gå på trening er så lav som mulig, sier Bjørdal-Hjeldnes.

Vil trekke inn flere

– Hvordan ser du på konkurransen i Ålesund generelt, og med din tidligere kompanjong, David Andersen i Aktiv Trening, spesielt?

– Det er mange treningssentre i Ålesund som konkurrerer om å få folk i form. Når vi nå etablerer oss på Blindheim er det fordi vi har et konsept som skiller seg fra det allerede eksisterende tilbudet som Aktiv Trening tilbyr. Jeg tror vi vil utfylle hverandre i større grad enn å konkurrere, og at vårt felles engasjement rundt trening kan være med å motivere enda flere til å ta steget inn på et treningssenter. Sånn sett kan dette være positivt både for oss i Sprek365 og for David.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi starter totalrenovering av lokalene 1. april og gleder oss til å invitere til et flunkende nytt og moderne treningssenter til høsten, sier Bjørdal-Hjeldnes.

Treningssenteret vil bestå av en helt ny apparat- og kondisjonspark, en funksjonell sone og stor frivektavdeling.

– Vi har også en plan til, men litt spenning må vi bevare til det nærmer seg åpning, sier kjedesjefen.

Målet er å doble antallet

– Hva er ambisjonen for det nye senteret?

– Ambisjonen er jo å skape et godt treningsmiljø enten kunden er mosjonist eller toppidrettsutøver. Sprek skal være et senter for folk flest. Det er en del av konseptet, og det har vi alltid i bakhodet når vi utvider eller gjør endringer. Vi har valgt å satse på lavprissegmentet og jeg tror at det, i kombinasjon med nye, «freshe» lokaler og topp moderne utstyr, kan bli en lokal suksess. Vi håper på 500 medlemmer før jul og det er oppnåelig dersom ombyggingen av lokalet går som det skal.

– Blir det flere sentre i år? Og ser dere også på lokasjoner utenfor Møre og Romsdal?

– Ja, vi jobber med flere lokasjoner og har hatt mange spennende og inspirerende samtaler den siste tiden både i og utenfor Møre og Romsdal. Det er ambisiøst, men målet er å doble antall senter innen det neste året, fastslår Bjørdal-Hjeldnes.

LES OGSÅ: Sprek365 skal vokse på egenhånd

LES OGSÅ: Aktiv i teten på Sunnmøre

LES OGSÅ: Vil ri på PT-bølgen i Ålesund

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]