annonse

annonse

Thomas Tangnes er ny daglig leder i NEXT-kjeden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– På grunn av økt aktivitet og en jevn strøm av henvendelser på vårt konsept, forsterker vi nå satsingen. Derfor er vi naturligvis svært fornøyde med å få Thomas med på laget, sier styreleder Jorge Brito i NEXT.

Tangnes kommer fra stillingen som Senior Key Account Manager for det norske markedet i Casall PRO, og har lang erfaring innen treningsbransjen fra tidligere salgsstilling i Fysiopartner (Precor & Gym80) og som foreleser hos AFPT.

– Vi ønsket oss en leder med guts og med evnen til å organisere og utføre tydelig kommunikasjon. Dette er kvaliteter vi har funnet hos Thomas, sier Jorge Brito.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Starter i januar

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven å bygge NEXT til et enda større og bedre selskap. Selskapet har i dag dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere, samtidig som det har vist en meget bra gjennomføringsevne. Vekstpotensialet er stort, fastslår Tangnes.

– Vi er i ferd med å få konseptet ut til enda flere lokasjoner og vårt mål er å hjelpe drivere av treningssentre til å bedre omsetningen i årene som kommer. Her vil Thomas spille en nøkkelrolle for NEXT, forteller Brito.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Konsept i vekst

I går lanserte kjeden NEXT Sogndal, som åpner i slutten av oktober. I tillegg vil to nye avdelinger bli lansert i neste uke.

– Det er tydelig at vi treffer godt med satsingen vår, sier Brito – som nå går over i en ny rolle som styreleder for NEXT kjeden.

Nye muligheter

Thomas er tydelig på at han ser frem til å bli en del av NEXT.

– Det er med ydmykhet og stor entusiasme jeg tar fatt på oppgaven med å lede NEXT fremover. Selskapet har utviklet seg veldig bra siden oppstarten for under ett år siden, og det gir oss store muligheter fremover. Jeg gleder meg stort til den reisen som vi, sammen med våre flinke samarbeidspartnere, skal skape.

LES OGSÅ: Jorge Brito starter ny treningssenterkjede: NEXT

LES OGSÅ: Jorge og Christian skal ta NEXT til Spania

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]