annonse

annonse

Tidligere TV-sport profiler blir Feelgood-ambassadører

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I mer enn 40 år formidlet de store idrettsprestasjoner til hele Norge. Nå har Karen-Marie Ellefsen og Arne Scheie tatt på seg jobben med å formidle folkehelse for Feelgood-konseptet.

De to NRK-legendene vil dukke opp i ulike Feelgood-sammenhenger det neste året, ifølge en pressemelding.

Markedssjef Christian Bach er strålende fornøyd med å ha fått duoen på laget.

– Feelgood er blitt en suksess fordi vi har gjort trening ufarlig, trivelig – og tilgjengelig for alle. For oss finnes det ingen som personifiserer disse verdiene bedre en Karen-Marie Ellefsen og Arne Scheie, sier Bache.

– Hele Norge har kost seg med deres stemmer og ansikter gjennom mange tiår. At de nå blir med oss ut på folkehelseeventyr, synes vi er fryktelig stas, fortsetter han.

Markedssjef Christian Bache (t.v.), Arne Scheie, Feelgood-grunder Knut Ole Kopland, Feelgood-gründer Truls Nebell og Karen-Marie Ellefsen. (Foto: Feelgood)

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Entusiastiske ambassadører

– Det er så mye gevinst å hente på å holde kroppen i form. Samtidig er det en forutsetning at fysisk aktivitet tilpasses det kroppen tåler og hodet har lyst til, sier Arne Scheie (78).

NRKs legendariske fotball- og hoppkommentator har i mange år hatt jogging som fast post på programmet. Da kroppen begynte å protestere på belastningen, endret han til daglige gåturer.

– Jeg kan ikke få understreket nok hvor viktig det er både for kropp og hode å holde seg i noenlunde form. Feelgood er fantastisk verktøy for akkurat dette. Nå er dørstokkmila til trening blitt så kort at absolutt alle kan klare det, sier han.

Med seg på Feelgood-laget, har han tidligere NRK Sporten-kollega Karen-Marie Ellefsen. 71-åringen har vært en pionér for kvinnelige sportsjournalister. Nå slår hun mer enn gjerne et slag for bedre folkehelse.

– Idrett og sport har vært en stor del av livet mitt helt siden jeg var barn. Selv om jeg ikke har vært direkte «treningsnarkoman» de siste årene, er interessen for fysisk aktivitet like stor. Jeg har periodevis vært flink til å trene på vanlig treningssenter, men Feelgood-måten å trene på er annerledes og veldig fascinerende, sier Ellefsen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]