annonse

annonse

– Tilby en ny sykkeløkt på hver trening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Casall PRO har supplert kondisjonsparken med lanseringen av Virtual Training Cycle fra Matrix Fitness – og lover en altoppslukende treningsopplevelse.

«Det er en altoppslukende treningsopplevelse som tilbyr eksklusive treningsprogrammer, musikk-, film- og seriestrømming og tilgang til instruktørledede økter direkte på kondisjonsgulvet», ifølge en pressemelding.

– Ved å lytte til kundene oppdaget Matrix at brukerne deres ønsket et variert innhold som kunne holde motivasjonen oppe under treningen. Noen av kundenes medlemmer ville delta på treningsøkter i sykling, men likte ikke tanken på å trene i gruppe, opplyses det.

Virtual Training Cycle gir medlemmene den samme motiverende opplevelsen, men med muligheten til å utføre treningen alene og når det passer inn i deres tidsplan.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

En ny sykkeløkt – hver gang

Medlemmene kan sykle akkurat som de vil – uansett treningsnivå, mål eller ønsket treningsform.

Matrix Training Cycle har eksklusive treningsprogrammer og man kan delta på instruktørledede spinningøkter direkte på sykkelens 56 cm store touch-konsoll.

Brukerne kan også strømme den musikken og de filmene eller seriene de liker best direkte på konsollen under treningsøkten.

Virtual Training Cycle. (Foto Matrix Fitness)
Varierte treningsprogrammer

Med Matrix Fitness Virtual Training Cycle kan medlemmene bruke forskjellige treningsprogrammer som «Sprint-8», «Virtual Active» og «Target Training» direkte på sykkelens touch-konsoll.

Sprint-8 er et intervall-treningsprogram som er utviklet for å optimalisere kondisjonstreningen. Programmet er basert på effektive 20-minutters økter som passer alle – uansett tidligere treningsnivå.

Virtual Active byr på landskap som matcher brukerens tempo og tilpasser motstanden etter terrenget. Target Training følger watt, puls, RPM, distanse og kalorier, samtidig som det viser treningens forløp med grafikk.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]