annonse

annonse

Foto:

Espen Arntzen

Tilbyr gratis foredrag for å fremme folkehelse i Norge

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Espen Arntzen, med over fire tiår i trenings- og utdanningssektoren, lanserer et gratis foredragstilbud i et forsøk på å øke helsebevisstheten i Norge.

Med en karriere som spenner over flere tiår innen trening, utdanning og helse, har Espen Arntzen, daglig leder av Skandinavias største private utdanningsleverandør, Akademiet For Personlig Trening (AFPT), introdusert et tilbud om gratis foredrag frem til utgangen av 2024. Målet er å inspirere til en sunnere levemåte blant nordmenn.

Arntzen, som også styrer Wellness Education and Technology AS, inkludert dets norske og svenske virksomheter, har vært en sentral figur i utviklingen av trenings- og helseopplæring i Norden. Han har bred erfaring fra å arbeide direkte med idrettsutøvere fra ulike sportsgrener, inkludert det norske svømmelandslaget og individuelle utøvere i karate, ishockey, sprint og boksing.

“Espens foredrag er opplysende og gir innsikt i viktigheten av helse og trening,” sier Benjamin Christensen, Fagansvarlig i AFPT. Dette gratis tilbudet fra en veteran innen fagfeltet er en sjelden mulighet for organisasjoner og enkeltpersoner å engasjere seg direkte med en av landets mest erfarne treningsprofesjonelle.

Interesserte parter oppfordres til å handle raskt, da arrangementene vil følge prinsippet om “førstemann til mølla”. Tid og sted for foredragene vil bli avtalt ved direkte kontakt med Arntzen. Dette initiativet ikke bare understreker Arntzens engasjement for helseopplysning, men gir også publikum en unik mulighet til å lære av en ekspert innen feltet.

For booking eller spørsmål, ta kontakt på espen@afpt.no / line@afpt.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]