annonse

annonse

Tilbyr gratis videreutdanning i basis- og styrketrening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mange trenger treningsveiledning i etterkant av koronasituasjonen. Nå kan du ta ti studiepoeng i basis- og styrketrening i et nytt tilbud rettet mot treningssenterbransjen, i regi av Nord universitet.

​Nord universitet tilbyr nå et nytt studium i basis- og styrketrening. Studiet, som gir ti studiepoeng, er i sin helhet lagt opp som nettstudium. Det betyr at all undervisning – både teori og praksis – foregår over nett.

– Studiet passer for alle som ønsker mer kunnskap om basis- og styrketrening. Det er spesielt rettet mot treningssenterbransjen, men dette er noe alle kan ha nytte av, sier Line Dverseth Danielsen, leder for faggruppen kroppsøving, idrett og friluftsliv ved Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag ved Nord universitet.

Universitetslektor Olav Melhus Gomo opplyser til Treningsindustrien.no at dette er en mulighet for gratis kompetanseheving for ansatte på landets treningssentre.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Fleksibel modell

Studiet er lagt opp slik at det lar seg kombinere med fulltidsjobb. Studentene må levere en mappe bestående av fire deler med totalomfang på 8000 ord. Mappen leveres individuelt, og du har mulighet for 15 minutter veiledning pr. mappedel.

Avhengig av om du velger å levere etter seks, åtte eller tolv uker, er fristen 9. oktober, 13. november eller 18. desember.

Trening og livskvalitet

Studiet fokuserer på viktigheten av muskelstyrke, både i forhold til idrett, trening og helse generelt. Som student får du grunnleggende kunnskap om hva muskelstyrke er og hvordan du kan legge til rette for å utvikle muskelstyrken gjennom trening.

Du vil også få en innføring i hvilken betydning forbedret muskelstyrke kan få både for idrettsprestasjoner og for livskvalitet.

– Mange har behov for treningsveiledning, og spesielt etter koronaperioden. Når vi vet at mange ansatte ved treningssentre har blitt permittert i vår, så håper vi at dette kan gi økt kompetanse og påfyll til å møte behovene folk har, sier Dverseth Danielsen.

Søknadsfrist til studiet er 10. august. Du kan søke her.

VÅRE KJEDEPARNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]