annonse

annonse

Tom Erik Oxholm og Martin Norum åpner Sprek Fritid i Skien

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Når Sprek Fritid Skien åpner på Skagerak Arena i august, skal det ikke mangle noe, lover Oxholm som har med seg svigersønn Martin Norum som medeier og faglig ansvarlig.

Senteret kommer til å ha rundt 40 ansatte og ti til femten årsverk. Nå rives alt i det tidligere treningssenteret, ifølge et innlegg på Sprek Fritids Facebook-sider.

– Vi bygger faktisk et helt nytt treningssenter, fra bunnen av, med større vinduer og nye garderober. Damegarderoben blir nesten som en spa-avdeling. Vi satser på at jentene virkelig skal trives her. Målet er at Sprek Fritid får lokal forankring. Her skal folk ha det sosialt, komme innom for en kopp kaffe, sier Oxholm til lokalavisen Varden.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Vi skal ha foredrag og opplæring om helse, trening og ernæring. Det er også en del av det sosiale, at vi skal lære opp medlemmene og gi dem kunnskap så de trives, lærer og kan få større utbytte av treningen, sier Norum, som har erfaring som trener og mastergrad i idrettsernæring.

Det nye senteret blir på over 1500 kvm.

Tom Erik Oxholm har vært foretaksom etter at han forlot Stamina: Aktiv eier i Akropolis-kjeden med sine tre sentre, overtakelse av Velotel i Tønsberg sammen med Kim Stian Olsen – og nå nytt senter i Skien sammen med Martin Norum.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

Relatert innhold

[vc_basic_grid post_type=”ids” element_width=”6″ item=”4298″ grid_id=”vc_gid:1553153430067-57e9bd5a-264b-9″ include=”11028, 5613, 9580, 8773″]

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]