annonse

annonse

Topper forhandlerlisten med utetrening

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Tp1 – tidligere Treningspark1 – bygger utetreningsparker på løpende bånd.

Treningsindustrien.no skrev om oppstarten til Lars Morten Toftevåg og Treningspark1 senvinteren 2017 i saken «Tar opp konkurransen med Tufte». Siden den gang har butikken vokst, selv under koronatiden.

– Vi har gjort mye gøy siden sist, og vi er i gang med store prosjekt, opplyser Toftevåg.

Han nevner blant annet at de har designet, produsert og levert verdens første treningspark for barn.

– Denne står hos Espira Karmsund barnehage. Der fikk vi og designet en helt skreddersydd innendørs klatrevegg, med innebygget labyrint og rutsjebane.

Verdens største?

Første januar i år ansatte Toftevåg en ny daglig leder: Frank Berg-Johannesen.

– Det er en dyktig kar med lang erfaring innen det å få selskaper til å vokse. Jeg har også en ny styreleder, Tom Romen. Begge disse er også med på eiersiden, forteller han – og legger til at det var fryktelig spennende å få en mann på lønningslisten.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Det satte krav til å få flere salg. Men det var et nødvendig steg for å komme videre.

Toftevåg forteller at fokuset er på trenings- og aktivitetsparker, men de også tilbyr blant annet lekeapparater, skatemøbler mm.

– Nå er vi i gang med det jeg tror blir verdens største park i sitt slag. Vi skal opp med en park på 1562 kvm. for Vigrestad IK. Her er det blant annet streetworkout, parkour, OCR, klatrestein for barn, slakkliner og trampoline.

Sist helg åpnet Risil treningspark, park nummer seks i Oslo-området.

– Vi er også i gang med en park på 280 kvm. til Odda barneskole. Her blir noen av apparatene senket etter ønske fra kunde. Denne parken skal fungere både for elevene og for nærmiljøet etter skoletid.

Beste på verdensbasis

– Vi har flere leverandører av treningsparker med oss som har lagt merke til hva vi får til her i nord, fastslår Toftevåg.

Han forteller at han alltid har vært bevisst på at de ikke bare skal pushe mest mulig apparater, og deretter glemme kundene.

– Derfor har vi og med oss flinke folk med mye kunnskap. Joefrey Ragasa Sacyaton er vår ambassadør, og sammen med hans kollega kan vi tilby introkurs og workshops i alle våre parker. Vi har og et samarbeid med Einar Svindland, og kan tilby mye gjennom hans kunnskaper.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Hele uteparksatsningen startet med utstyr fra produsenten Revolution 13 (RVL13), som fremdeles er den det selges mest av.

– RVL13 lurte litt på hva i all verden jeg drev på med her oppe, og hvordan vi fikk det til. Mens Covid-19 har satt en brems på mye, verden over, har aktiviteten vært bra her. Vi er per i dag RVL13 sin beste forhandler på verdensbasis. Det var en kjekk tilbakemelding å få, sier Toftevåg.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]