annonse

annonse

Toppform Fitness åpnet 1000 nye kvm.

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mandag åpnet den nye avdelingen som blant annet inneholder en 52 meter lang løpebane.

– Tilbakemeldingene er helt overveldende, det er så moro fordi jeg ser det på dem at de går her med store smil og det gnistrer i blikket deres. De går bare og måper og har ikke sett makan, forteller Hegdalsaunet til Moss Avis.

Senteret består av en ny stor gruppesal på 230 kvm., ny spinningsal på 100 kvm., en liten gruppesal på 120 kvm., en ny, stor frivektsavdeling på 1 000 kvm. med en 52 meter lang og fire meter bred løpebane, løfteplattformer, en stor 13 meters rigg og et boksehjørne.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Han driver senteret sammen med kona Tove, og da de åpnet for ca. to år siden hadde de omtrent 400 medlemmer, og rundt 1400 kvadratmeter. I dag har de rundet 2 700 medlemmer fordelt på hele 2800 kvadratmeter.

Fornøyde eiere etter nyåpning: Tove og Ketil Hegdalsaunet. (Foto Toppform Fitness)

– Da har vi truffet med noe av det vi har gjort. Jeg har tatt stegene etter hvert som medlemsmassen har kommet. Utover det er jo jeg bare en som tør å prøve, jeg sitter jo ikke med alle svarene om hva som slår an i markedet, sier han til avisen.

Den nye delen har kostet rundt fem millioner kroner. Hegdalsaunet forteller til Moss Avis at de har laget en arena som kan huse 5 000 medlemmer uten problemer.

– Jeg har ikke sagt at mitt mål er så mange medlemmer, men jeg finner en balanse og lever godt på 3000 medlemmer, sier han til avisen.

LES OGSÅ: Eventyrlig medlemsvekst for Toppform Fitness

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]