annonse

annonse

Toppsyklist ny salgsmann hos Eleiko

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Thomas Engelsgjerd er Eleikos siste skudd på stammen og ansatt nummer seks hos den forholdsvis nye distributøren.

Thomas er 25 år og har en fantastisk merittliste som MTB syklist. Han er pr dags dato rangert som Norges beste marathonsyklist og har syklet for Team Hardrocx over hele verden, ifølge en melding fra Eleiko.

Country manager, Daniel Eriksen er svært fornøyd med valget.

– Vi var ikke klar over hvor god idrettsmann Thomas faktisk var når vi valgte han blant mange sterke kandidater til stillingen. Vi valgte han først og fremst for hans analytiske evner da det er viktig at vi klarer å sette oss godt inn i strategien til kundene våre.

– Hans unge alder ser vi også på som en fordel da vi andre som selger i Eleiko er ca. 20 år eldre en Thomas. Thomas’ generasjon er dagens og fremtidens treningssentermedlemmer, og vi håper at han kan være en god sparringpartner for kundene våre rundt dette, sier Eriksen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Jeg er takknemlig for muligheten til å fortsette min passion innen idrett og trening, i et firma jeg beundrer for deres sterke varemerker i treningsindustrien. Jeg stiller ydmyk i dette nye aspektet av min karriere, og gleder meg til å lære og utvikle meg innen salg og samarbeid med kunder.

Dette blir en spennende ny reise for meg, og jeg ser frem til å komme ut og hjelpe kunden virkeliggjøre sin visjon, sier Engelsgjerd.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]