annonse

annonse

ToppTrening i Ørsta blir Family Sports Club

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

ToppTrening AS har valgt å gå inn i et samarbeid med Family Sports Club, som en del av senterets fremtidsrettede strategi for å sikre god og forsvarlig drift av treningssenteret.

Det opplyser senteret på sine nettsider.

«Vi vil fremdeles styre oss selv og være ansvarlige for egen drift, men vi styrker samarbeidet på tvers av kommune- og fylkesgrenser. Dette tror vi blir et stort løft for treningssenteret; for deg som medlem, for driften, og for de ansatte», opplyses det.

ToppTrening utdyper mer om hvorfor de går inn i FSC-kjeden:

«Sentralt i avgjørelsen står muligheten for å samarbeide tettere med FSC Volda. Dette er noe vi ser fram til å kunne gjøre nå når vi er under same «paraply». Utveksling og utvikling av kompetanse, videreutvikling av treningstilbudet, organisasjonsutvikling og tettere lokalt samarbeid vil gi kundene et enda bedre og bredere tilbud».

– For ledelsen i ToppTrening AS kjennes dette ut som et stort steg inn i framtiden. Vi har hatt noen tøffe år med pandemien, og vi har vært gjennom en overgangsfase på den administrative sida. Det vart derfor naturlig for oss å tenke nytt nå, opplyses det.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]