annonse

annonse

Totalt 25 østlandskommuner stenger treningssentrene

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Søndag kveld kom beskjeden fra helseminister Bent Høie om at ytterligere 15 kommuner får strengere koronatiltak.

Det betyr at store deler av det sentrale Østlandet er pålagt å stenge treningssentrene fra klokken midnatt 25. januar. Tiltakene gjelder frem til og med 31. januar.

De ti kommunene som ble omfattet av strengere regler på grunn av utbruddet av det engelske muterte viruset i Nordre Follo, fikk følge av ytterligere 15 kommuner søndag kveld.

De kommunene som nå er pålagt å stenge treningssentrene som en konsekvens av utbruddet i Nordre Follo er: Nordre Follo, Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Moss, Nesodden, Oslo, Vestby, Våler, Ås, Asker, Aurskog-Høland, Bærum, Drammen, Horten, Lier, Lillestrøm, Lunner, Lørenskog, Marker, Nittedal, Rakkestad, Rælingen, Råde og Skiptvet.

– Vi vet foreløpig ikke i hvor stor grad den engelske virusvarianten har spredt seg til flere kommuner enn Nordre Follo. Situasjonen er uoversiktlig, og risikoen for spredning til andre kommuner er stor. Men vi har en nedadgående smittekurve, og det gir oss muligheter til å stoppe utbruddet og videre smittespredning i resten av landet. Sammen kan vi klare å slå ned den engelske virusvarianten, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie i en pressemelding.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]