annonse

annonse

Train as you should, like Mr. Underwood

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

WaterRower Romaskiner har blitt produsert i USA i nesten 30 år, men i Skandinavia fikk de først sitt gjennombrudd etter å ha blitt brukt av Frank og Claire i den populære Netflix-serien House of Cards.

Maskinene er laget av amerikanske «hardwood» tresorter eller stål/aluminium og bruker vann som motstand slik at ro-opplevelsen skal bli så autentisk som mulig. Noe en definitivt må si at de har lykkes svært godt med.

I serien kjøper Claire Underwood en romaskin til sin mann. Til å begynne er han ikke helt overbegeistret, men WaterRoweren bli etter hvert en av Franks få trofaste følgesvenner i den populære serien.

Solid håndverk
.

WaterRower Norge økte sitt salg med over 100 prosent siden serien hadde premiere. I fjor solgte de nærmere 1 000 romaskiner. I all hovedsak til private hjem, men nå ser vi at også hoteller og treningssentre har fått øynene opp for det tidløse designet og kvaliteten på disse romaskinene.

– Det hele handler om riktige materiaIvalg, design, brukervennlighet og sist men ikke minst, solid håndverk. I et krevende marked er det viktig å kunne tilby sine kunder det lille ekstra, sier daglig leder hos WaterRower Norge, Sigurd Emil Wåge.

Underwood-paret er ikke nødvendigvis så veldig sympatiske, men de er målrettet, ekstremt kompromissløse og selektive. Setter de seg et mål, når de dette. Ethvert produkt som kobles opp mot disse karakterene vil på en eller annen måte oppleves som noe for brukerne.

– Romaskinen presenteres som en forløsende medisin for Underwood paret. Frank og Claires anerkjennelse av WaterRoweren oppleves som mer troverdig for målgruppen enn en flyer i posten eller tv-kampanje. For det handler ikke så mye om hva man er, men veldig mye om hvem man ønsker å være sier Wåge

Perfekt metafor

– Serien har vært kjempeviktig for oss og har selvsagt gitt oss mye gratis reklame. Historien om hvorfor WaterRoweren fikk en så sentral rolle i serien er også litt spesiell. Produsentene til fem ulike treningsmaskiner fikk muligheten til å selge seg inn i serien.

.

– Manusforfatter Beau Willimon så egentlig for seg Frank Underwood på en tredemølle, men skuespiller Kevin Spacey som spiller Frank, brukte selv en WaterRower med sin personlige trener og mente at det å ro for livet uten å komme noe sted, ville være en perfekt metafor for det politiske spillet og frustrasjonen paret opplever når de møter motstand. Designet, treverket, lyden av vann – det måtte ikke mye overbevisning til for å overbevise serieskaperne, sier Wåge.

Testes grundig

WaterRower er dessuten ikke bare romaskiner. Vil tilbyr et stort spekter av produkter. Treningsbenker, ribbevegger, manualer, multiapparater osv. Alle produktene leveres i samme design, materialvalg og utførelse. Vi utvider stadig vårt sortiment og det viktigste for oss når vi tar nye produkter inn er at disse har høy kvalitet, tar liten plass, er brukervennlige og ikke minst at de produserer minimalt med støy under bruk.

.

Vi er utrolig kresne på hvilke produkter vi tilbyr til våre kunder, og vi tester derfor grundig ut alle aktuelle produkter. Vi jobber også med å utvikle egne produkter og vi håper at vi allerede i sommer kan tilby et norskprodusert produkt i nettbutikken vår, sier en hemmelighetsfull Wåge.

– De fleste av våre produkter er håndlaget noe selvfølgelig prisen også gjenspeiler, men vi mener at kvaliteten på disse produktene definitivt forsvarer prisen. Vi har også kuttet flere salgsledd ved at vi importerer direkte fra produsent, vi har minimale administrative utgifter, et beskjedent markedsføringsbudsjett og en svært enkel driftsmodell – slik at vi er svært konkurransedyktig på pris sammenlignet med våre europeiske konkurrenter, avslutter Wåge.

Finn ut mer om WaterRower hos WaterRower Norge!

.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]