annonse

annonse

Tre morsomme år med Treningsindustrien.no

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

KOMMENTAR: I dag, 21. januar 2019, er det tre år siden Treningsindustrien ble lansert.

Takk for at du leser! Fra den spede start til nå har det blitt publisert ca. 1 100 artikler med stort og smått.  Alt er tilgjengelig i arkivet.

Det har blitt totalt ca. 800 000 sidevisninger på de tre første årene. Det er den evigvarende og dynamiske saken «Treningssenterkjedene i Norge» som er aller mest lest, med «Drømmen om eget treningssenter» som en god nummer to.

Alt vi har publisert finnes i arkivet!

Forsiden er den mest besøkte enkeltstående siden, men kategorisidene leverandøroversikt og stilling ledig er begge på topp 10-listen. Det forteller oss at det både er behov for samlet informasjon og oversikt over ressurser og muligheter i og rundt treningssenterbransjen.

Vi har ca. 10 300 følgere på Facebook, og engasjement og deling ligger på et høyt nivå. Følg oss gjerne også på Instagram og LinkedIn.

Hvem, hva og hvorfor

I løpet av de tre siste årene har Treningsindustrien.no etablert seg som bransjens de facto bransjemagasin. Det er sjelden folk vi snakker med ikke har fått med seg vår eksistens, og det setter vi stor pris på. Bransjeprofilene har blitt mange og Stafetten løper fra senter til senter.

Det har skjedd mye i løpet av disse tre årene, og fremover vil både profesjonaliseringen, digitaliseringen og konsolideringen skyte fart. Vi skal være der for å fortelle om hvem, hva og hvorfor.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

De aller fleste vil gjerne snakke med oss når vi tar kontakt, fortelle om seg og sitt i bransjeperspektiv – forhåpentligvis til inspirasjon og læring for andre – det er flott. Fortsett slik!

Vær med å bygge

Redaksjonen prøver etter beste evne å dekke det som skjer i bransjen – og komme opp med ideer til saker som skal gi læring, inspirasjon, påminnelse og underholdning. Men vi få aldri med oss alt.

En oppfordring til hele bransjen, både store og små aktører, er å fortsette å tipse om saker og tema. Og ikke minst, vær mer proaktive – sett ned noen linjer rundt en nyhet, en etablering, et nytt konsept, nye ansatte, nye modeller, milepæler nådd, ting gjort som andre kan lære av.

Det er med på å bygge en felles kompetanse til glede og nytte for alle – både treningssentre og medlemmene som nyter godt av service og tjenester som tilbys. Deling av beste praksis har aldri vært feil – det driver enhver bransje fremover, også treningsbransjen.

Så igjen: Takk for at du leser! Og takk til våre partnere og annonsører. Uten lesere er vi ingenting, uten finansiering blir det smått med innhold og tjenester.

Tips oss gjerne om saker, send oss gjerne noen linjer, lag en enkel pressemelding. Du når oss på morten@treningsindustrien.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]