annonse

annonse

Tre tips til hvordan du kan få i gang timeplanen for sykkelsalen

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kunder nå for tiden er vant til å få treningen tilpasset rundt dem – fra pedalene og opp. Å optimalisere din timeplan i sykkelsalen for å møte kundenes behov, kan ha en stor effekt – du vil kunne tilby noe bedre og det vil gi deg et konkurransefortrinn. Men hvor starter du?

Gi folk mer av hva de vil ha

Pass på at timeplanen din tilbyr en miks av tre sykkelopplevelser som medlemmene dine kan velge mellom:

  • Fitness for folk som ønsker å trene grunnleggende, eller for de som ønsker en lavintensitets-cardiotime en til tre ganger i uka
  • Performance for de som er ute etter en økt med høyere intensitet som gir gode resultater, bare på kortere tid
  • Exertainment for folk som er på jakt etter en litt annerledes treningsopplevelse

 

Den perfekte miksen for ditt senter kommer an på hvordan demografien i medlemsmassen din er. For en yngre gruppe bør du ha flere performance og exertainment timer.

Legg til kortere gruppetimer

Doble kapasiteten din ved å kjøre flere 30-minutters høyintensitets timer. Disse kan være et skikkelig gullkort for aldersgruppen 18 til 34 år, også kalt « millennials.» Kortere gruppetimer gir medlemmene flere muligheter til å velge, og du får mer kapasitet – noe som igjen skaper større muligheter for inntekter for ditt senter.

Lag timeplan for dine medlemmer – og bruk virtuale treningsøkter

Medlemmer forventer umiddelbar begeistring, og vil at din timeplan skal være tilpasset deres – ikke motsatt. Undersøkelser globalt viser at tilpassede timeplaner er hovedgrunnen til at folk deltar på gruppetimer, og at dette igjen er en av årsakene til at treningssentre har suksess.

.

På en vanlig dag hos SoulCycle studio kan medlemmene velge mellom fem timer før kl.10.30. Sentre som dette tilbyr 80-100 sykkeltimer hver eneste uke.
For å kunne konkurrere med dette tilbudet (og ikke ha høyere utgifter til instruktører) bør du vurdere bruk av sykkeltimer med virtuelle økter på tidspunkt når det ikke er mange medlemmer på senteret.

Utvikling innen teknologi betyr at opplevelsen og treningsfordelene med virtuelle timer nå blir mer identiske med de man får i en live-time. De er også et trekkplaster for nybegynnere, gir dem en smak av hva de kan forvente på live-timer.

Timeplanlegg virtuelle timer så ofte du kan for å få maksimalt ut av din sykkelsal. Tommelfingerregelen for det optimale i et multi-aktivitetssenter er 40 livetimer og 40 sykkeltimer med virtuell instruktør.

En timeplan for en sykkelsal i verdensklasse kan forvandle din sykkelsal til et kraftfullt verktøy for ditt senter. Med flere muligheter og attraktive valg kan du bruke det til å motivere nye medlemmer og få dem til å fortsette.

Lær mer om virtuell trening her.

Ivrig etter å tråkke i gang? For å finne ut mer om hvordan du kan bruke sykkelsalen din best mulig og regne ut hvor mye mer senteret ditt kan tjene på en full sykkel-løsning, ta en kikk her!

For mer informasjon, ta kontakt med:

Per Turin
per.turin@lesmills.com  
tel +46 707 420 501

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]