annonse

annonse

TREN kommer sterkt tilbake!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter å ha inspirert treningssenterbransjen gjennom TREN i 15 år har vi bestemt oss for at årets to beste dager utgår. Som arrangør søker vi stadig utvikling og ønsker å se på mulighetene som ligger i seminaret, og hvordan vi kan ta TREN et steg videre.

Fra konferanserom til konferansehotell

TREN vokste seg raskt ut av det lille konferanserommet på Gardermoen hvor alt startet tilbake i 2008. Da inviterte vi i CrediCare et knippe senterledere og ansatte til en samling for å møtes og bli kjent. Det ble vi! I ettertid har seminaret mangedoblet seg flere ganger og flere hundre i bransjen har møttes på et langt større konferansehotell på Gardermoen.

I 2020 skapte vi også historiens første digitale TREN – et eget digitalt treningsunivers.

Motivert for å tenke nytt

For oss har TREN vært en arena som har gitt rom for både nytenking og nyskaping. Med høye ambisjoner er vi motivert for å finne nye måter å gjøre ting på. I jakten på dette ønsker vi å ta med oss hvordan TREN har formidlet verdiene våre på.

Verdiskapning er et stikkord for oss.

Vår kjernevirksomhet er å forenkle hverdagen til våre kunder gjennom trygge løsninger som frigjør tid. Ved å også arrangere TREN, med fokus på faglig påfyll, utveksling av erfaringer og inspirasjon
omfatter løsningene våre hele verdikjeden.

Forandring skaper muligheter!

Det sies at ting forandrer seg, det gjelder også treningsbransjen. Som en del av den lar vi oss motivere, inspirere og engasjere av forandringer og endringer. De skaper muligheter!

Å være aktør av betalingsløsninger i treningssenterbransjen er noe vi er stolte av og noe som forplikter. Så, i tillegg til å fortsette å utvikle løsninger til det beste for deg så ønsker vi å ta med oss mulighetene endring gir for å kunne skape TREN-suksess også i årene som kommer.

Vi må også si tusen takk til dere for engasjementet rundt TREN.

Selv om årets TREN utgår, fortsetter vi å heie på dere og bransjen vi selv er stolte av å få være en del av.

Som prosjektlederen vår forteller;

“Selv om det ikke ble TREN i år, så trenger dere ikke være skuffet så veldig lenge!” – Runhild Fedøy

Vi kommer sterkt tilbake!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]