annonse

annonse

TREN19: Retter blikket mot fremtidens treningssenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I fjor var det venteliste og flere som ikke fikk delta. I år satser CrediCare på ny besøksrekord i TREN-sammenheng, når hovedtema er fremtidens treningssenter.

Konstituert administrerende direktør Børge Klakegg i CrediCare, forteller til Treningsindustrien at årets program – som i fjor – er basert på en spørreundersøkelse rettet mot treningssentrene og hva de er mest opptatt av.

– Temaet som skilte seg ut var fremtidens treningssenter. Det er et veldig vidt tema, men vi har også trukket inn tema som salg og lønnsomhet – som bransjen alltid er opptatt av, sier Klakegg.

Rikholdig meny

Men hovedfokus ligger på fremtidens treningssenter.

Børge Klakegg (Foto: CrediCare)

– Vi har satt sammen to dager fullspekket med godt, faglig innhold der fokus ligger på å inspirere og gi deltakerne nyttige verktøy for hvordan treningssenterbransjen på best mulig måte kan forberede seg for fremtiden, forteller Klakegg.

På fagmenyen står blant annet forbrukertrender, kundelojalitet og hvordan man kan forbedre kundeservice gjennom kunstig intelligens og «chat bots».

– Vi skal også se på digitalisering fra et lederperspektiv og hvordan treningssentre bør kommunisere i jungelen av alle andre tilbydere, for å styrke omdømmet sitt.

Omdømme og debatt

Omdømmeundersøkelsen fra CrediCare skal også presenteres. Her blir det ferske funn som sammenlignes med utviklingen de foregående årene.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Det blir spennende å se hvordan trenden er der nå, sier Klakegg – og slår samtidig et slag for det han kaller fremtidsforum: en paneldiskusjon der man har samlet flere aktører fra bransjen for å diskutere hvordan bransjen bør være i fremtiden.

Debattpanelet består av blant annet Virke Trening-direktør Kjersti Oppen, Norgessjefen i SATS, John Kristian Stubban, Hilde A. Sandvoll fra Stamina Trening og Eva Katrine Thomsen i inspartum akademi.

Venter ny rekord

Under fjorårets TREN-konferanse var det fullt hus. Ifølge Klakegg var det ca. 300 deltakere, men det var venteliste og deltakere som ikke fikk plass på arrangementet.

– Hvor mange forventer dere på årets seminar?

Fullt hus under fjorårets TREN18 (Foto CrediCare)

– Vi har et håp om å slå rekorden fra i fjor. Vi har flyttet TREN til et nyere og større lokale, til The Qube på Gardermoen. Likevel så anbefaler jeg de som vil delta om å melde seg på før påmeldingsfristen går ut den 20. februar slik at vi unngår det vi opplevde i fjor, sier Klakegg – og presiserer at det ikke er fullt ennå i og med programmet først ble lansert sist fredag.

Flere høydepunkter

– Hvis du skal trekke frem to høydepunkt i programmet, hva vil de være?

– Alt er jo veldig bra, men vi er veldig spente på Arron Williams sine tanker om fremtidens treningssenter. I 2013 kom han med spådommer om fremveksten av boutique-sentre og lavpris – som vi føler har slått til. Nå har han nye påstander som vi gleder oss til å høre.

– Og så har vi Lise Tangen Hansen som skal holde et foredrag om fremtidens forbruker, og hva som skal til for å bygge lojalitet fremover. Det tror jeg blir bra.

– Vi har også stor tro på fremtidsforumet. De som følger TREN19 på Facebook kan i forkant av diskusjonen komme med spørsmål og tanker som vi kan bruke i diskusjonen. Da kan flere være med å påvirke den, sier Klakegg.

Skal være møteplassen

Han konkluderer med at CrediCare mener at de som deltar får et godt faglig opplegg og et vidt spekter av interessante tema.

– TREN skal være møteplassen for bransjen med kompetanseheving i fokus, og så skal man treffe kjentfolk og knytte nye bekjentskap, fastslår Klakegg.

Årets konferansier er NRK-profilen Live Nelvik. Og for de som måtte lure på det; det blir festmiddag på kvelden etter første fagdag.

Her kan du se hele programmet for TREN19

Relaterte saker

[vc_basic_grid post_type=”ids” element_width=”6″ item=”4298″ grid_id=”vc_gid:1549533586013-a3604746-ffa7-1″ include=”9677, 9610, 5933, 11072″]

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]