annonse

annonse

TREN20 gjennomføres digitalt

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

På grunn av økt smitte i flere deler av landet de siste ukene er det besluttet å kjøre TREN-seminaret kun på nett. CrediCare samler utstillere, foredragsholdere og deltakere i et eget digitalt univers. Et deltakerpass koster 995 kroner.

– Vi gleder oss til å invitere alle deltakere og utstillere inn på den digitale TREN-plattformen. En kan besøke alle utstillere på digitale stander, laste ned informasjonsbrosjyrer og se videoer, i tillegg til å snakke med alle deltakere og sponsorer via chat eller video, sier daglig leder Børge Klakegg i CrediCare.

Han leger til at selv om vi ikke bransjen kan møtes fysisk denne gangen, skal de som arrangør legge godt til rette for et lærerikt og sosialt arrangement.

De annonserte foredragsholderne og programmet vil være med videre over i den digitale arenaen. Temaet senterdrift skal være i fokus, i tillegg til at TREN vil belyse nye mulighetsrom og hvordan bransjen har og kan reise seg igjen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Åpent ut året

Men hvordan vil TREN 2020 foregå i praksis?

Klakegg fremhever at CrediCare tar rollen sin som bransjespesialist på alvor, og de ønsker å bidra med å bygge et profesjonelt nettverk og en digital møteplass for bransjen i en krevende tid.

– Vi mener det er viktig å samle bransjen, slik at man kan dele erfaringer og få ny kunnskap, og ikke minst, ha muligheten til å knytte relasjoner og snakke sammen via chat, lyd- og videosamtaler.

– Utstillerne representeres gjennom egne digitale utstillerboder. De kommer til å være aktive på hver sin kant mens TREN foregår live, i tillegg vil plattformen være åpen ut året. Deltakere kan gå tilbake og lese mer og laste ned nyttig informasjon fra utstillere og se foredrag om igjen etter eget ønske, opplyser Klakegg.

Lavere deltakeravgift

Deltakeravgiften settes til 995 kroner.

– De nye billettene legges snart ut hos TicketCo, slik at de som ikke har meldt seg på årets TREN også får mulighet til å delta på vår digitale møteplass, der de får tilgang til konferansen, utstillerne og samtalefunksjoner som gjør det mulig å «treffe» gamle kjente.

Børge Klakegg (Foto: CrediCare)

– Det digitale passet gir deltakere ubegrenset tilgang til TREN-forumet fra messestart og ut året 2020. Deltakere som allerede har kjøpt billett får refundert overskytende fra den opprinnelige TREN-billetten til det digitale passet, forteller Klakegg.

Han sier at det de siste ukene har vært flere som forståelig nok har uttrykt sin bekymring for hvordan et fysisk arrangement vil foregå i høst.

– Selv om vi har utarbeidet gode smittevernstiltak i samråd med hotellet så tar vi rollen vår som møteplass for bransjen på alvor. Med tanke på omdømmet til bransjen ville vi ikke ta risikoen med et eventuelt smitteutbrudd, og vi har hatt god dialog med treningssenterbransjen som støtter beslutningen vår.

– Etter vi gikk ut med avlysning av det fysiske arrangementet, har vi fått svært mange positive tilbakemeldinger på vår digitale satsing, sier Klakegg.

Ser mange muligheter

– I løpet av våren har det vært lite avbestillinger, men de siste ukene har det vært noen som forståelig nok har avbestilt. Likevel er det svært få avbestillinger i forhold til antall deltakere. Den siste tiden har det likevel aldri vært enklere å delta på konferanser, siden de fleste er digitale.

– Dette er en gylden mulighet for oss å arrangere en nettbasert samling. De påmeldte kan delta fra hvor som helst – enten fra stuen hjemme eller fra treningssenteret sitt. Muligheten for å lage en egen samling med kollegaer, er også mulig under den digitale TREN-messen.

– Vi håper selvsagt at vi når de som ikke har kunnet delta fysisk tidligere, og gir de en mulighet til å delta digitalt der de er, uten reisekostnader, sier Klakegg.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

CrediCare er i startfasen med den digitale gjennomføringen og kommer med mer utfyllende informasjon til deltakere og utstillere fremover.

– Målet er å nytte det digitale potensialet best mulig. Dette er et annerledes-TREN, og vi skal lage en spennende digital messe for alle.

Klakegg forteller at utstillerne er svært spente på hvordan forumet kommer til å se ut og at de er positive til løsningen.

– Vi ønsker å samle aktørene i bransjen og dette digitale forumet legger opp til både læring og samhandling. Det er viktig for oss at de som ønsker å bli sett, både utstillere og andre, skal få mulighet til det, konkluderer Klakegg.

Påmelding og mer informasjon kommer. Følg med på trenseminar.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]