annonse

annonse

TREN20: Møt kollegaer digitalt

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

2020 har stengt mange dører, men også åpnet flere nye. Bli med på det aller første digitale TREN, der du kan møte bransjekollegaer, få inspirasjon og faglig påfyll om senterdrift, samtidig som du kan høre og dele erfaringer med andre.

Annerledesåret har preget oss på mange måter, både positivt og negativt. Det er for eksempel nytt at TREN-seminaret, den 21. – 22. oktober arrangeres digitalt i år.

Seminaret arrangeres nå på en helt ny og spennende måte, og vi er utrolig spente på hvordan den digitale flaten kommer til å brukes og oppleves av våre deltakere og utstillere.

Spennende digital arena

Flere og flere arrangører setter nå opp konferanser og seminarer digitalt for sine deltakere. TREN20 kjøres på en fremtidsrettet digital plattform som oppfordrer til kommunikasjon, engasjement og deltakelse.

Den virtuelle plattformen er en krysning mellom LinkedIn og Netflix. Her kan deltakerne se foredrag direkte, knytte viktige kontakter, møte hverandre på video og lære mer om nye relevante tjenester og produkter.

Plattformen er åpen utover de to seminardagene i oktober. Utstillere og deltakere kan gå inn og se programmet på nytt når de ønsker ut 2020. I tillegg kan utstillerne oppdatere sine stander med nye tjenester og innhold ut 2020.

Kjøp billetter til TREN20 Digital her.

Programmet sendes direkte

Senterdrift er årets tema, både sett i lys av den pågående koronapandemien, og hvilke fremtidige muligheter bransjen har.  Vi inviterer et bredt spekter av foredragsholdere til årets digitale bransjesamling for å svare på spørsmålet:

«Hvordan kan du og kollegaene dine gjøre treningssenteret deres enda bedre fremover?»

Årets program sendes direkte 21. – 22. oktober fra The Qube Gardermoen. Programmet består av foredrag som dekker flere aspekter av daglig senterdrift, og er nyttige enten du er senterleder, instruktør eller personlige trener.

Nytt av året er muligheten til å få direkte svar fra foredragsholderne rett etter foredragene deres. Du kan enten sende inn anonyme spørsmål på forhånd her, eller spørre i chatten underveis i foredraget.

Er det noe du gjerne vil vite fra årets foredragsholdere? Still spørsmål her.

Daglig leder i CrediCare, Børge Klakegg, gleder seg til å se TRENs digitale satsing på nett.

– Vi er godt fornøyde med årets program, og vi er ekstra spente på den nye digitale arenaen. Vi har hentet inn god kompetanse fra flere hold i bransjen, som vi synes utfyller hverandre på en bra måte. I tillegg har vi flere dyktige inspiratorer som friidrettstrener Gjert Ingebrigtsen og skiløper Øystein Pettersen med i programmet, sier Klakegg som ser frem til å møte deltakere og utstillere på nett.

Komplett program og informasjon finner du her. Vi sees på TREN!

Mangfoldig drift

Et treningssenter eller kjede krever daglig og langsiktig arbeid på mange områder. TREN-programmet er i år satt sammen av mennesker med kompetanse og erfaringer fra ulike hold slik at du får med deg en god miks tilbake til senteret ditt.

Målet er å komme med ideer på hvordan en kan løse utfordringer som er felles for treningssenterbransjen, uansett type senter og størrelse. Noe av det du får lære mer om er hvordan du kan lykkes med gruppetrening, PT-er, sosiale medier og hvordan du kan oppdage og benytte «mulighetsrommene» som ligger der.

Blir eller flykter medlemmene dine?

Uten nok medlemmer er det et være eller ikke være for et treningssenter. Det evige spørsmålet «hvordan få medlemmene mine til å bli?» kverner støtt og stadig, spesielt nå. Så hva gjør senteret ditt? Har dere funnet nøkkelen? Eller har dere ikke det?

Fitness Brands Norge henter inn Retention-Guru Paul Bedford fra Storbritannia. Han tar med seg mer enn 15 års erfaring fra kunder over hele verden, og gir deg gode tips og råd for å bevare de medlemmene du har på senteret ditt i den pågående koronakrisen.

Tallenes tale

TREN utfordrer David Thams Breien fra CrediCare til å forklare deg hvilke tall fra månedsrapportene fra betalingsleverandøren din som er viktige, og hvorfor disse er gode å følge med på. Er du bevisst på hvilke muligheter senteret ditt kan få av å lese rapportene du har tilgjengelig? Svaret får du i oktober på TREN.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]